Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

SzerinteTEK ki van a képen és miért?


Hozzászólások


#1 | janipapa - 2012. augusztus 29. 16:39:07
Hát Imre, belémvágtad a kétkedés és mi van a háttérben gondolkodását, ezért csak az igazat mondhatom, ez az embernek látszó valaki nem az aki három éve volt!
Ez a csóka, kb 10-évvel fiatalabb mint az eredeti sanyabá!
Most mondtam a gyógyszertárban,viktorkának kívánok jó életet és olyan halált mint Csaucseszkunak! Képzeld nem hurrógtak le, csak mosolyogtak és bólógattak!
#2 | Varuna - 2012. augusztus 29. 16:43:27
Pintér v2.0 ? s_h 

Hmmm... egy érdekes "anomáliát" leltem, mintha belenyúltak volna a Gugli adatbázisába (?): 2008. április 1 előttről NULLA darab fotót talál a Google: [url]https://www.google.hu/search?q=pint%C3%A9r+s%C3%A1ndor&hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu:official&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=2Sw-UKHKFY3Cswa6yoDAAw&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1920&bih=948#q=pint%C3%A9r+s%C3%A1ndor&hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu%3Aofficial&prmd=imvns&sa=X&ei=3Cw-UN-GHJHQsgbi3IHIAw&ved=0CB8QpwUoAw&source=lnt&tbs=cdr:1%2Ccd_min%3A%2Ccd_max%3A2008.4.1&tbm=isch&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=c2c548d607d8a54d&biw=1920&bih=948[/url],

...1 hónappal később májustól már jönnek a találatok: [url]https://www.google.hu/search?q=pint%C3%A9r+s%C3%A1ndor&hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu:official&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=2Sw-UKHKFY3Cswa6yoDAAw&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1920&bih=948#q=%22pint%C3%A9r+s%C3%A1ndor%22&hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu%3Aofficial&sa=X&ei=80M-UP-YHsrGswbYkICQDw&ved=0CB0QpwUoAw&source=lnt&tbs=cdr:1%2Ccd_min%3A%2Ccd_max%3A2008.5.1&tbm=isch&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=831d75ad9332a32d&biw=1920&bih=948[/url] ... mi történhetett akkor?

(utólag kiegészíteném ezt azzal hogy átbogarászva és finomítva a 2008 májusi termést a képe még ott sem szerepel a többszáz fotó között ami azért gyanús, [url=https://www.google.hu/search?q=pint%C3%A9r+s%C3%A1ndor&hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu:official&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=2Sw-UKHKFY3Cswa6yoDAAw&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1920&bih=948#q=%22pint%C3%A9r+s%C3%A1ndor%22&hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu%3Aofficial&sa=X&ei=g0E-UJ-oNYjFtAbZ9IGwBQ&ved=0CB0QpwUoAw&source=lnt&tbs=cdr:1%2Ccd_min%3A%2Ccd_max%3A2008.6.1&tbm=isch&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=831d75ad9332a32d&biw=1920&bih=948]csak júniustól[/url]. Persze a "rejtélyre" lehet technikai magyarázat is, mert ahogy jobban utánanéztem 2008 áprilisnál van egy törés ahol a szerverek már ritkítják a régebbi tartalmakat valamilyen ismeretlen algoritmus szerint, de hogy májusban nincs semmi, az már tényleg szándékosnak tűnik, ami felvethet pár kérdést: kinek van ilyen magas szintű hozzáférése a Google rendszereihez...? Cijáé? Maszat...? )
#3 | kincses - 2012. augusztus 29. 17:02:23
kiszabadult az, akire azt mondta az eredeti Pintér, hogy amíg ő él, az elő nem fordulhat?s_n 
#4 | postaimre - 2012. augusztus 29. 17:25:28
Varuna, 2009 őszén reszeltek a szemétnek, és ha jól emlékeztek rá, akkoriban szinte semmi kép nem volt fenn erről a szarvezet-bőnözőről.

Papa a kép magárét beeeeszél. Ez az arc lesz a vé(g)ső, csak összefosni kár...

Ez volt az utolsó dobása:

Pintér Sándor borította a traffipaxtendert

Index

2009. július 23., csütörtök 16:26 | aznap frissítve

Pintér Sándor cége borította az ORFK traffipax-tenderét, miután olcsóbb beszerzési ajánlatával csak ország középső megyéiben, és csak 145 sebességmérő szállítására kapott megrendelést. Az ország keleti és nyugati felén összesen 455 szerkezetre két drágább ajánlat futott be. Pintérék panaszára a Közbeszerzési Döntőbizottság július 10-én megtiltotta a rendőrségnek a szerződések megkötését. A Heti Válasz szerint a két megrendelés Puch László és a Kóka János ismeretségi körét gazdagította volna.

A Közbeszerzési Döntőbizottság július 10-én megtiltotta az Országos Rendőr-főkapitányságnak, hogy szerződést kössön a magyar közúthálózat 600 pontján telepítendő sebességmérő-rendszer üzemeltetésére kiírt tender nyugat- és kelet-magyarországi nyerteseivel, miután a testület úgy ítélte meg, sérülhetett a pályázat tisztasága. A testület egyedül a közép-magyarországi részre szóló tender lebonyolításával volt elégedett. A középső részeken, Fejér, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád és Pest megyében Pintér Sándor, az Orbán-kormány belügyminiszterének vállalkozása, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. helyezheti ki a német Robot GmbH traffipaxait.

A Heti Válasz cikke szerint a 145 traffipax leszállítására és működtetésére szóló szerződés elnyerése ellenére Pintér cége úgy érezte, hogy a másik két országrészben is nekik járt volna a győzelem. A nyugati és a keleti pályázat bírálói azonban a „kirívóan alacsony ár" miatt kizárták a mérési pontonként havi 270 ezer forintos ajánlatot, és helyette a Budapest Mikroelektronika Zrt. (BME) 328 ezres, illetve a Getronics Magyarország Kft. (GM) 360 ezres ajánlatát hozták ki első helyre. A BME 241 sebességmérőre, a GM 214-re kapott volna megrendelést, de konkurensük néhány nappal a július 3-i eredményhirdetés után megtámadta a tendert. A panasznak a döntőbizottság helyt is adott.

A lap szerint a két letiltott cégről érdemes tudni, hogy komoly politikai kapcsolatokkal rendelkeznek.

A 2,85 milliárdos üzlettől eltiltott BME „egyik közvetett tulajdonosa és 'lobbiarca' az a Wéber János, aki az utóbbi években az ORFK és a honvédség legnagyobb kellékbeszállítójává nőtte ki magát". Wéber-érdekeltség szállította a rendőrségnek többek között a közterületi oszlatásokhoz használt gránátvetőket, paprikaspray-t és testvédő eszközöket. A vállalkozóról a Népszabadság 2006-ban azt írta, hogy az MSZP korábbi pénztárnokának, mai pártigazgatójának, Puch Lászlónak a "gyermekkori jó barátja".

A 2,78 milliárdra váró holland hátterű Getronics Magyarország Kft.-ről pedig azt állítja a Heti Válasz, hogy Kóka János minisztersége idején „több alvállalkozói szerződés is kötötte a Kóka János miniszteriális felügyelete alá vont Állami Autópálya-kezelő Zrt.-hez, szponzorként mégis bátran megjelent a szabad demokrata politikus sógorának szépségversenyein és vitorlásregattáin".
http://m.index.hu...axtendert/


Pintér cége hazárdírozott a traffipax-tenderen, és mindent vesztett

Spirk József

2009. szeptember 10., csütörtök 10:52

Pintér Sándor cége, bár elnyert egy másfél milliárdos részt az ORFK traffipax-beszerzési tenderén, megtorpedózta két másik cég szerződéskötését a Közbeszerzési Döntőbizottságnál bepanaszolva a rendőrséget. A másik két érdekelt erre Pintérék üzletét vitte a bizottság elé. A szeptember elején meghozott döntés nekik kedvezett, a Civil elvesztette a 145 berendezésre szóló megrendelését is.

Három cég jogi versenyfutásává változott az Országos Rendőr-főkapitányság nyár elején lezárt 7 milliárdos traffipax-tendere, amelyen a közúthálózat 600 pontjára telepítendő sebességmérő-rendszer beszerzésére és üzemeltetésére kerestek vállalkozókat.

Az ország területét három régióra osztották, a középső részen, Fejér, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád és Pest megyében Pintér Sándor, az Orbán-kormány belügyminiszterének vállalkozása, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. nyert, a nyugati részen a Budapest Mikroelektronika Zrt. (BM Zrt.), keleten pedig a Getronics Magyarország Kft. győzött. A Civil Zrt. azonban még a szerződéskötés előtt megtámadta a másik két régió eredményét, a másik két cég ezután viszonozta az offenzívát.
Fontosabb infók a traffipaxozásról

Külföldi tapasztalatok alapján a rendőrség úgy kalkulál, hogy a gyorshajtók aránya jelentősen visszaesik a fix traffipaxok kihelyezése után, de az első napok adataihoz képest a gyorshajtók aránya 30-40 százalékos szinten a későbbiekben is megmarad.

A jelenleg érvényes szabályozás szerint a traffipax autópályán 150 km/h felett készít képet, 165-ig 30 ezres büntetésre számíthatnak az autósok. A bemért sebességtúllépés nagyságától függően 30 ezer forintonként sávosan nő a büntetési tétel is. A kirívóan nagy sebességű száguldozásért akár 300 ezer forintra is büntethetik a kocsi tulajdonosát.

Belterületen 65 km/h-tól lehet 30 ezres csekkre számítani.

Egy út során több traffipaxos bemérés külön büntetésnek számít, tehát újabb csekket eredményez.

Pintérék azzal érveltek, hogy a 455 darabos beszerzést jelentő nyugati és keleti régióban az ő ajánlatuknál jóval drágább pályázatokat nyertek, az ellenkereset pedig azt vetette fel, hogy miként nyerhetett a Civil a középső régióban, ha az ugyanaz az ORFK-s tenderbizottság a másik két régióban a megvalósíthatóságot megkérdőjelező, „kirívóan alacsony ár” miatt kizárta az ex belügyminiszter cégét.

Ráadásul az 1-es úton megtartott mérési bemutatón sem bírt Pintérék német berendezése a másik két vállalkozás által kínált magyar fejlesztésű traffipaxszal. Az Index információi szerint különösen az éjszakai üzemmódban bizonyult gyengének az importált mérő.

A panaszok nyomán a Közbeszerzési Döntőbizottság még júliusban mindhárom régióban megtiltotta a rendőrségnek a szerződéskötést.

A most nyilvánosságra hozott döntés szerint Pintérék ajánlata érvénytelen volt. Ezért a DB a Getronics jogorvoslati kérelmének helyt adva megállapította, hogy az ORFK megsértette a közbeszerzési törvényt, miután érvénytelen ajánlatot benyújtót hirdetett ki a közbeszerzés közép-magyarországi részének nyerteseként.

Az eredmény viszont a nyertesek számára sem hoz nagyobb üzletet. Az ORFK ugyanis már a jogi hercehurca kezdeték bejelentette, hogy a költségvetési megszorítások miatt mégsem fordítana 7 milliárd forintot sebességmérőkre, még akkor sem, ha a cégek szerint a traffipax az egyszeri kiadás után bőven behozná az árát. A kalkulációk szerint napi egy-két fénykép már rentábilissá tenné a beszerzést, és növelné a közutak biztonságát is. A rendőrség a nyáron azt állította, 600 helyett 200 traffipax beszerzésére kérnek majd új ajánlatot.

Az Index kérdésére Timár Zoltán, az ORFK szóvivői irodájának vezetője azt mondta, egyelőre értékelik a DB döntését, az ügyben csak később nyilatkoznak.
http://m.index.hu..._vesztett/


Mennyire "életszerű", hogy aztán "belügyminiszter" lesz? Jah, hogy előbb meghótta magát, mert a rossz nyelvek szerint Orbánnak van egy elsikált halálos gázolásos ügye, amivel még zsarolta is, így a látszatot fenn kell tartani.
#5 | janipapa - 2012. augusztus 29. 17:44:11
Köszönőm Imre!
Jót nevettem, bár igazán nem vólna okom mert az élet és a stressz ártalmával a vérnyómásom veri a nemlétező plafont!
Dr, mengelle is kiakadt amikor rámkapcsolta a nyomásmérőt, és azt kérdezte, tőlem, úram beutaljam a korházba?
Bírom ezeket a Dr doktorivicsikokat, önnálló vélemény diagdózis az egyetemen tanúltak zéró!?
Hófi monta jól, ha reggel később ébredsz a betegek megmütenek!
Ennek a halott ember másánakazt üzenném,kössőn magas életbiztosítást!
Mert sz@r az ember sorsa manapság, hát még az évenként cserélődő hasnmásóké!
#6 | guzsaly - 2012. augusztus 29. 17:45:59
Azt mondják a szem a lélek tükre. Jó, de itt üres! Tudj' Isten mért de a Terminátor film jut eszembe róla..... s_k 
#7 | postaimre - 2012. augusztus 29. 17:49:37
Pedig nem vicces ám, még a gyűrűjét, írását is bemutatták, hogy hitgyülizzük már el léciléci!
kepek.origo.hu/galleriesdisplay/upload//1005/K_ves2010527104834/img/c64.jpg
#8 | Szofi - 2012. augusztus 29. 17:55:45
Tényleg, ki van a képen? Nekem úgy tűnik, hogy ez az eredeti, de lehet, hogy tévedek. Vagy egy legújabb?
#9 | postaimre - 2012. augusztus 29. 17:59:00
Ja, meg a kontrát karcsi ül mellette hittestvérnek, akinek a lyánya még hejesen irní sem volt képes. Én kétszer-háromszor beszéltem is vele zsidó betelepülés ügyében, először még a táborfalvi eset kapcsán. Szép lófejű zsidó gyerek ez is.

kepek.origo.hu/galleriesdisplay/upload//1005/K_ves2010527104834/img/hdhd.jpg

Hja, ugye feltűnt, hogy tek-eznek, pinyóznak, de már nem lázároznak?
#10 | turan - 2012. augusztus 29. 18:21:55
Van itt pár pintér sándor ! https://www.googl...sgbSpoHACA Amúgy a fenti képen szerintem, a régi(eredeti) pinyó van !

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.