Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

SzerinteTEK ki van a képen és miért?


Hozzászólások


#21 | kukackac - 2012. augusztus 29. 20:45:03
apacuka11, a fő genya már ott van!
Ez csak hason más! s_6 
#22 | Balu - 2012. augusztus 29. 20:46:32
Szerintem Ő Vred Pitty.
Amihez kétség nem férhet: roppant szíp embőr és igen szkíta. Az első is, de a második is.

Amúgy ez meg csak az Imi rigolyája ez a Pinyó Entertéjnment. Mintha nem tanulta volna eléxer: Pinyó volt, van és addig lesz amíg köll baeg. A nullák végtelen sora vajh hány dimenzióval bír? Nullával? Eggyel? Végtelennel? Vagy értelmezhetetlen a kérdés. Az előző Pinyó az Pinyó volt? Jó, ez most nem az, amelyik ezelőtt volt. De van-e egy Egyetemes Pinyó? Egy Ősgonosz, akinek mindig látni a pofáját, mint Goldstein-nek, de amúgy fiktív? Akire majd aztán rá lehet kenyni az összes taknyot - ezért is fiktív már ma. Ha az Imit valaki egyszer lecsapja az nem biztos, hogy a moszat lesz, hanem inkább a pinyó-örökség ápolói. Aztán majd úgy 20 év múlva nagy revelációval rágyönnek, hogy Pinyót mindigis szerbhorvát, bolgár és ukrán színészek, néha kommandósok játszották jó péndzér, 1,5-2 éves váltásban.

Aki elolvasta és nem érti, attól bocs, aki meg érti, az meg sürgősen keresse meg kezelő (lábaló) orvosát (fülvesét) va gyógyszerészét (tőgyszer-ászát).

Micsinyájjak... Tótiában a Naaaaagy "Szlovák" (minden második mufti "Steiner kapitány" vót és a SZU-ból gyött - ez ám a tálalós kérdés, vajha kik lehettenek) Főkelés vót, melly itt állami ünnep. A zsizsikeket minden szinten ajnározni kell. Hogy ezzel az "ellenállás" kábé annyit ért el, mint a francia Oradourban vagy Tulle-ben vagy a cseh Lidice-ben (a szlovák meg Nemeckén, Ostry Grún-on és Klak-on) ammá nem lényeg. Csók'a Család. Én ezen annyit ünnepöltem máma, hogy rendbe raktam a paradicsomokat meg a kert felét és megsimogattam az összes kis leányom a kertben. A bőséges locsolást most a karalábéim köszönik a parti izánoknak.
#23 | apacuka11 - 2012. augusztus 29. 20:47:23
Kukac, nem csak hason, de háton is lesz ez más...Minden csiga ronda eltaposva, de ez a pintersanya curva ronda leszen...
#24 | postaimre - 2012. augusztus 30. 08:35:47
Balu mester, tudod, hogy oktalanul nem pedzegetek kérdéseket, s általában elég gyorsan igazolódik a gyanúsítottból bűnelkövetelőre való átnevezés indokolttá tétele. A pirinyó kérdés is ilyen kategória, s bár nem a heppem, de üzenetnek elég egyértelmű.

A "szlovák" kavarást olyan szmpontyból közelítsd meg, hogy hamarosan miképpen tudhat integrálódni a MAgyar Királyságba. Kétirányú kommunikáció kell ehhez és erre jelenleg és mindig is a zsidaj féreg volt az alkalmas, mint végrehajtó. Tényleges érdekes (illetve érdektelen) kísérlet lenne egy ilyen megközelítése a kérdésnek, nem? Talán jobban lekövethetnénk a sajtfejűek elképzelését a világi "mágiáról".
#25 | Balu - 2012. augusztus 30. 08:54:31
Imi,

rövidesen "akcióba lépek" e téren. Igen, a kommunikációs akadályokat odébb kéne rúgni egy arasszal sok témakörben és sztem nem is fájna annyira a tótoknak, sőt talán még egy ilyen "gyónás-féle katarzis-élmény" is járhatna vele (amikor az ember megszabadul a hazugságaitól és bűneitől). Nem kéne ezt is kóhnékra bízni. Amúgy szerintem a szlovákságban igenis VAN igény az igazságra - a probléma a hazug felépítmény becsontosodásában van, már a 3. generáció nőtt föl ugyanazon a pánszláv rizsán. Erre is van pár ötletem. Meglátjuk, mit sikerül intéznem, finom és empatikus hozzállást igényel az "akció".

Amúgy itt még jóformán véget sem ért a túlparti izánok ünnepölése, már látom ám az állomáson ma reggel, hogy most meg "Az Európai Zsidóság Fesztiválja" van vagy mi... lehet, hogy én vagyok paranoiás, de szerintem egyre több ilyen rendezvény van. Még az is eszembe jutott, hogy benézek, amíg ki nem néznek. Hány nyelven beszélnek, mennyire ortodoxok, miről lesznek az előadások és műsorok, meg úgy általában, hogy hányan lesznek. Biztos megérné egy autogramm-gyűjtő füzetet is vinni, mert ha adnak magukra valamit, a fél médiavilág ott lesz ;-)
#26 | postaimre - 2012. augusztus 30. 10:18:56
Balu jó ötlet, "kár, hogy nem tőlem származik". s_z 
Tényleg emelnünk kell egy kicsit a szemléletmód-változásunkon, mert túl alacsony a pásztázó magasság.

Korrupciós botrány: a „fekete sereg” vezérét szembesíthetik a főrendőrökkel
Szembesíthetik a "fekete sereg" volt vezérét a korrupciós botrányba keveredett főrendőrökkel - tudta meg a Blikk.

A napilap csütörtöki számában megjelent cikk szerint több vallomásban is felmerült a neve a V. László nevével fémjelzett ügyben. Magyar Róbert ugyanis korábban konkurens helyeket védett embereivel, ami több konfliktushoz vezetett az "éjszaka urával". V. nem hódolt be, feltehetően azért, mert hatalmasabb erők álltak mögötte - írja a Blikk.

Azt egyelőre még nem lehet pontosan tudni, mikor hozhatják haza a Spanyolországban bűnügyi őrizetben lévő maffiózót, a napilap úgy tudja, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium már felvette a kapcsolatot a spanyolokkal.

A "fekete sereg" házi őrizetből évekkel ezelőtt ismeretlen helyre szökött vezetőjét, Magyar Róbertet tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték. A vád szerint Magyar Róbert adott megbízást az alvilágban Ragyás Tóniként ismert H. Antal megölésére; a gyilkosságot 2003. augusztus 27-én követték el Budapesten.

Kizárhatják a rendőröket

A Magyar Nemzet közben arról ír, hogy napokon belül dönthet a Legfőbb Ügyészség arról az indítványról, amelyben a rendőrségi vesztegetési botrányban meggyanúsított K. Tamás védője a Központi Nyomozó Főügyészség eljárásában - a nyomozásban - részt vevő rendőrök kizárására tett előterjesztést.

A napilap csütörtöki száma szerint K. Tamás, a BRFK közrendvédelmi főosztálya korábbi vezetőjének védője, Arató György egyebek mellett azt kifogásolta, hogy az eljárást folytató Központi Nyomozó Főügyészség olyan rendőröket vont be a vizsgálatba, akiktől a függelmi viszonyaikra tekintettel nem várható el az ügy elfogulatlan megítélése.

Arató György közölte, a kizárási indítványt arra alapozzák, hogy a főügyészség által a vesztegetési ügy feltárására alakított nyomozócsoportban nemcsak ügyészek, hanem odavezényelt rendőrök is dolgoznak. Mint mondta, nem kizárt, hogy ezek a rendőrök formálisan vagy informálisan jelentéseket tesznek az ügyről a Belügyminisztériumnak és a rendőri vezetésnek.

Megengedhetetlennek tartják, hogy az ügyben ne legyen teljes mértékben kizárt a tiltott információáramlás, és a tárcával, valamint a rendőri vezetéssel függelmi viszonyban lévő egyenruhások vegyenek részt egy olyan nyomozásban, melynek során társaikat gyanúsítottként vagy tanúként kell elszámoltatni tevékenységükről - mondta Arató György.

Az ügyészség a laphoz eljuttatott álláspontja szerint a kifogásban szereplő rendőrök törvényesen, a legfőbb ügyész döntése és az országos rendőrkapitány vezénylése alapján ügyészi utasítás és felügyelet mellet vesznek részt a nyomozásban.

atv.hu / MTI
#27 | vala_ki - 2012. augusztus 30. 11:23:50
Na nyilatkozott is hirtelen a megszólított, és aszongya, hogy minden rendben, hátra lehet dőlni a fotelokban http://index.hu/b...orszagnak/
#28 | Perje - 2012. augusztus 30. 12:37:57
A képen egy" igen jó ember van". Többmilliós lakáskölcsönt kapnak a belügyi dolgozók. Mert "megérdemlik":
http://www.blikk....2012-08-30

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.