Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megnyílt a budapesti Herzl Központ


Ünnepélyes keretek között nyílt meg vasárnap este a Herzl Központ a budapesti Izraeli Kulturális Intézetben.
A megnyit√≥n Balog Zolt√°n, az emberi er√Ķforr√°sok minisztere a megismer√©st nevezte a n√©pek √©s kult√ļr√°k egy√ľtt√©l√©se egyetlen lehets√©ges m√≥dj√°nak. Elmondta, a j√∂v√Ķ √©vt√Ķl a Nemzeti alaptanterv r√©sz√©t k√©pezi, hogy Izrael a K√∂zel-Kelet demokratikus √°llama, az az orsz√°g, ahol a K√°rp√°t-medenc√©n k√≠v√ľl a legnagyobb l√©leksz√°m√ļ magyar ajk√ļ kisebbs√©g √©l.

Natan Saranszki, a Szochnut (Zsid√≥ √úgyn√∂ks√©g Izrael√©rt) eln√∂ke fontos l√©p√©snek nevezte a k√∂zpont megnyit√°s√°t, kifejezve h√°l√°j√°t a magyar korm√°nynak az√©rt, hogy megny√≠lhatott az int√©zm√©ny. Heisler Andr√°s, a Magyarorsz√°gi Zsid√≥ Hitk√∂zs√©gek Sz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke √ļgy fogalmazott: a Herzl √°ltal kigondolt „csod√°b√≥l” sz√ľletett Izrael √°llama. Hangs√ļlyozta, fel kell l√©pni azok ellen, akik sz√≠tj√°k az antiszemitizmust. „A mi felel√Ķss√©g√ľnk is ennek hat√°rt szabni" - mondta.

Ilan Mor, Izrael budapesti nagyk√∂vete h√Ķsnek nevezte Herzl Tivadart, √©s √ļgy fogalmazott: olyan magyar ember volt, aki felkarolta a zsid√≥s√°g √ľgy√©t. Herzl Tivadart kiv√©teles vezet√Ķnek nevezte Gusti Yehoshua-Braverman, a Cionista Vil√°gsz√∂vets√©g diaszp√≥ra√ľgyek hivatal√°nak vezet√Ķje is. √ögy folytatta: egyike volt azoknak, akik val√≥ban meg tudt√°k v√°ltoztatni a t√∂rt√©nelmet.

Alex Katz, a Szochnut kelet-európai igazgatója arra hívta fel a figyelmet, hogy a központ Herzl egykori otthonától mindössze hétszáz méterre nyílt meg, Avraham Duvdevani, a Cionista Világszövetség elnöke pedig az intézmény megnyitását fontos kapcsolatnak nevezte Izraellel.

A k√∂zpont a Cionista Vil√°gsz√∂vets√©g megalap√≠t√≥j√°nak √©s Izrael √°llam meg√°lmod√≥j√°nak √°ll√≠t eml√©ket sz√ľl√Ķv√°ros√°ban. Az 1860-ban sz√ľletett Herzl Tivadarr√≥l elnevezett centrum a jeruzs√°lemi Herzl M√ļzeum mint√°j√°ra a j√∂v√Ķben inform√°ci√≥kkal szolg√°l √©s programokat k√≠n√°l a politikai cionizmus legnagyobb alakj√°r√≥l. Az int√©zm√©ny a nyilv√°noss√°g el√Ķtt janu√°r 1-j√©n ny√≠lik meg.

Az Izraeli Kulturális Központban vasárnap a Tett és Védelem Alapítvány, valamint a Szochnut közös antiszemitizmus-monitoring irodát is nyitott.
Link

HozzŠszůlŠsok


#21 | Surgyelan - 2013. december 03. 18:36:11
Az al√°bb k√∂zreadott √≠r√°s kiad√°sa miatt M√≥nus √Āront a zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g elleni izgat√°s v√°dj√°val beperelt√©k.
M√≥nus √Āront 2006-ban felmentett√©k a v√°dak al√≥l, ugyanis bizony√≠t√°st nyert a b√≠r√≥s√°g el√Ķtt, hogy a "Cion b√∂lcseinek jegyz√Ķk√∂nyvei" szerz√Ķje Herzl Tivadar, az √Ķscionista.

http://www.hunnia...C3%B6nyvei
#22 | Perje - 2013. december 04. 22:42:07
#23 | Perje - 2013. december 04. 23:25:28
Ez rapper is per elé néz hamarosan a nyilatkozata miatt.
;)
http://www.jpost....ism-333821
#24 | talpi - 2013. december 04. 23:30:31
mi t√∂bb, valamely rokona, ha nem maga pedig szal√°mit k√©sz√≠tett pesten, a t√°rsai mikor ker√ľlnek b√©lbe,

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.