Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

9.


Ez csak úgy. Ma Erdogánon akadt meg a tekintetem, illetve azon a kijelentésén, amit idéztek tõle és arra vonatkozott, hogy Törökország igényt tart (jogot formál) a Balkán egy részéhez. Pontosabban Makedónia, Bosznia-Hercegovina és Bulgária egy részéhez és Nyugat-Trákiához. Csak pillogjatok a térképre! A görögök nem véletlen építik az a kerítést és fegyverkeznek és a ciprusi cirkusz sem csak az of-shorozásról szólt. A görögök már köhögnek.

No, ugye át vannak már rajzolva a térképek? Megyünk vissza az elsõnek emlegetett VH. elõtti idõk határaihoz?

Nagy Magyarország és a V4-ek? Osztrák monrachia és csatlakozik?

Nem is kanyarítottam volna ebbõl egy írást, mert minek, hisz úgy is látjátok, amit kell. Na jó, ezt nem mondtam komolyan, de azért lehet köztetek, aki csak felfogta már, hogy mekkora az a kásamennyiség, amit ki kell kanalazni ahhoz, hogy mindezt el lehettessen fogadtatni, sõt egyenesen kiköveteljék maguknak a népek és ne legyen sérelmes, de kifejezetten igazságosnak is tûnjék vallási és egyéb etnoszi és leszbikai, pedirasszista megfontolásból is. Kína és Japán zum Beischpiel ebbe segít be és ezért is megy a bvasúti összekötés és autópályás, légifolyosós szerzõdések, vízummentesítés és egyéb politikai-gazdasági és hadi tevés-vevés eröltetett menete. Ahol nincs menet a csavaron, ott vágnak egyet és egyre nyilvánvalóbb, hogy ez a folymat egyre látványosabb lesz.

De még ez se annyira fontos, mert minek is róla beszélni, úgy se érdekli a kutyulit se.

De kazánozás közben hallgatom a rádiót és elhangzik a felhívás, hogy ugye emlékszünk még a lengyel turizmusra, piacolásra és most pályázatot hírdet a rádió vezetõsegge, hogy fényképeket, emlékeket gyûjtenek..., ugye nem is folytassam? Jön a KGST és a VSZ (Varsói Szerzõdés), ahogy azt már annyiszor jeleztem, de közelíteni kell a korhoz és az orrhoz is. Most kezdik csak felpörgetni még ezt a területet. Az ukrajnai "játék" csak bemelegítés volt és ugye a Balkánnal ahol véletlen Viktor is most tobzódott a bejelentések egyértelmû szándékra utalnak.

Déli áramlat hol is megy? Nálunk mikor kezdik? Hol a fõelosztó? Izrael is kap a gázunkból, ami persze az övék és közben az is lehet, hogy Kazahsztánból érkezõ matéria, de lehet, hogy eredeti hungarikum...

Emlékezteõnek itt ez azt a témát összeszedve a hsz-ekben meglelitek. Sürgõs mindenkinek.

Két és fél év semmittevés, ebben is
Link

Izrael is csatlakozna az Eurázsiai Vámunióhoz, miközben az összeomlott EU-tól különleges státuszt kap és az USA-val látszólag szakít? Hû mekkora parti ez. Jó, tudom a jobban tájékozottakat már csak az érdekli, hogy mikor lehet már elkezdeni demokratikusan agyonverni, lõni és amit el tudtok képzelni miég, ezt a rohadt bandát. Nos, én is ebben vagyok "érdekelt", de egyelõre még a Ferencnek is le kell pakolni a kipát a fejérõl és az egyházat zsidótlanítani és elgázosítani a holokosztot, mert nagyon gáz ez már elvtársak.

De még ez is hangyán, mert ami a bogarat a fölembe ültette az az Oroszország Hanagján megjelent ilyen címû cikk.

Hodorkovszkij az NSZK-n átutazva Svájcba tart
Link

Ezek szerint az NDK-n keresztül kellett mennie, ha Berlinben szállt át, de az is lehe, hogy közben Jekatyerinburg közigazgatásilag belehúzott és Berlin már csak az egyik elõvárosa. Nem lepne meg.Kijev már Moszkvának nyiltan az.Zavarba jöttem, de nem estem pánikba. Mi van? Idõt utaztatunk? Egy nap és máris eltelt majd 25 év? Lesz kerítésfal is rendesen, mint zsidókiában?

Talán Hodorkovszkijt is azért engedték el, hogy a német tartományok szépen megválhassanak egymástól és egy új szerzõdést köthessenek, de azt már mint Európai Egybesült Államok tegyék.

Szövetségekre szükség van, különben mindenkinek Konyec.

Ennek, ami most van vége lesz nagyon hamar és minden területen. nem megy már a régi zsidó-móka, és ami megy, az sem úgy, ahogy elképzelték, igaz a gusztusomnak ez még mindig lagymatag, de megértõ vagyok, felismerve a nép és a nemzetek (már azt sem tudom mit is jelent ez a két szó, mert összezagyválták) befogadóképessége igyen korlátozott.

A teljes átcsoportosítás zajlik minden szinten. Illetve csak a fejekben minden a régi, úgy húgy aggyon az Isten...békás és áldott Jézuskás választásos cirkuszt, no meg sok kenyeret, amivel a pofákat bé lehet tömni.


De még valamit így utólag. Örömmel láttam, hogy a maci egy Szarmata elnevezésû neéz ballisztikus majdnem békés célú rakétán is ügyködik. Íme a képen, ha igaz. Hamarosan lesz Szkyta és Hun rakéta is. Alakul ez a vértestvériság is, ha nem is zõkkenõk nélkül és lesz ebben egy kis véres testvériség is belekeverve, mint a ko-káin és marihuána esete Hunorral és Magorral.

Hozzszlsok


#31 | postaimre - 2013. december 23. 12:28:13
Mózi a gyémánt a divat.


Ki oldja meg Bosznia-Hercegovina gondjait?

A nyugat-balkáni térség iránt érdeklõdõk számára aligha szolgál az újdonság varázsával: Bosznia-Hercegovinát gúzsba kötötte a 20. század. A délszláv háborúk fizikai áldozataik mellett elpusztították a szerbek, horvátok és bosnyákok együttélésbe vetett hitét, s bár a daytoni rendezés elhalkította az addig egymás vérét ontó fegyvereiket, egyúttal kereteket is adott egy már-már élhetetlen ország lehetetlen viszonyaihoz. A jövõbe tekintve pedig továbbra is megmarad a kérdés: ki oldja meg Bosznia-Hercegovina gondjait?
http://kitekinto....t/#komment


A magyarok sem ünnepelhetnek nyugodtan Horvátországban
Szörnyû év várhat a magyarokra

A melegházasságok jövõbeni lehetõségét is felszámoló alkotmányos népszavazás után most újabb referendum eshetõsége borzolja a kedélyeket Horvátországban. A vukovári civil kezdeményezés nem titkoltan felszámolná annak a lehetõségét, hogy városukban a szerbek kétnyelvû táblák képében vagy bármilyen egyéb formában használják saját nyelvüket, illetve ebben a konkrét esetben cirill írásmódjukat. A helyzet odáig fajult, hogy Horvátországban ma már több nemzeti kisebbség, így a magyarok is féltik jelenleg meglévõ nyelvhasználati jogaikat, s bár a balközép kormánykoalíció úgy fest minden tõle telhetõt elkövet a sokszínûség védelmében, az ehhez szükséges alkotmánymódosítási tervek a vakvágányon várják az újévet.
http://kitekinto....rgZqfiUx0w

"Még az ellenségemnek sem vennék aranyat!"

Azt követõen, hogy a legutóbbi kamatdöntés után a Fed bejelentette az eszközvásárlási program keretösszegének csökkentését, az arany árfolyama mélyrepülésbe kezdett és az idei évi mélypontok közelébe süllyedt. A CNBC által megkérdezett piaci szakértõ, Scott Nations azonban kifejtette, most még az ellenségének a pénzébõl sem venne aranyat.
http://www.portfo...aggregator
#32 | mezesmozes - 2013. december 23. 12:59:21
A gyémánt is átverés.. beszereztem pár mázsát télre a kályhába mert aszonták hogy a gyémánt tiszta szén de akárhogy is próbálom nem sikerül begyujtani.. sztem akik gyémántban gondolkodnak tuti hogy nem jancsikályhájuk van otthon.
#33 | postaimre - 2013. december 23. 20:39:01
Ilyen volt az élet Jugoszláviában

A volt Jugoszlávia mindennapjait bemutató kiállítás nyílt Belgrádban. A február végéig látogatható Éljen az élet (Ziveo zivot) címû tárlat az 1950-es és 1990-es évek közötti idõszakot idézi fel.
http://www.vjm.hu...ban/12936/
#34 | postaimre - 2013. december 24. 16:46:22
Kellett pár nap, hogy lehozzák.

Erdogan ismét meglepett mindenkit

Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök kijelentette, hogy Macedónia, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, valamint Nyugat-Trákia egy része ”valójában török területnek számítanak”.
Vajon miért döntött úgy Törökország, amely az Európai Unióhoz kíván csatlakozni, és amihez szüksége van az összes tagállam, köztük Görögország és Bulgária támogatására is, hogy ismét a területi igényeire emlékeztet?
http://hungarian....mindenkit/

Ukrajna
Sokaknak megtiltották a beutazást

Összesen 36 személynek, köztük Mihail Szaakasvili grúz exállamfõnek, valamint amerikai és európai uniós tagországok állampolgárainak tiltotta meg a beutazást Ukrajnába a külügyminisztérium és az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) – írta keddi számában a Kommerszant-Ukrajina címû lap.
Az újság szerint Oleh Carjov kormánypárti parlamenti képviselõ állította össze a listát az országban nemkívánatos személyekrõl, akik szerinte veszélyeztetik a nemzetbiztonságot. Írásos megkeresésében kérte a külügyi tárcát és az SZBU-t, hogy az említett személyeknek tiltsa meg a beutazást Ukrajnába. Utóbbiak a lap értesülése szerint jóváhagyták a képviselõ listáját.
http://www.168ora...22024.html

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.