Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Holnap nagy eséllyel kihirdetik a válsághelyzetet


Ezekből az egyik legfontosabb, hogy a kormány kihirdetheti a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet.

Kormányzati nyilatkozatok alapján ezt nagy eséllyel meg is fogja tenni a keddi kormányülés után.

Lázár János már múlt csütörtökön elárulta, hogy a válsághelyzet kihirdetésére tett javaslatot a Belügyminisztérium a kormánynak. Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1-nek múlt héten úgy fogalmazott a válsághelyzet kihirdetéséről: mivel a törvényi keretek rendelkezésre állnak, és a magyar határokra nehezedő nyomás nem csökken, sőt, nő, "nagy esélye van annak, hogy ez meg fog történni". Itt olvashatja el, mit is jelent ez a válsághelyzet.

Akkor hirdethet a kormány válsághelyzetet, ha a menedékkérők száma meghaladja
egy hónap átlagában a napi ötszáz főt, vagy
két egymást követő hét átlagában a napi hétszázötven főt, vagy
egy hét átlagában a napi nyolcszáz főt.

A válsághelyzetben a gyakorlati feladatok végrehajtását a ma megalakult úgynevezett központi operatív törzs irányítja majd. Az operatív törzsről a következőket lehet tudni:
24 órás folyamatos munkarendben működik.
A belügyminiszter irányítása mellett az országos rendőrfőkapitány által az Országos Rendőr-főkapitányság hivatásos állományából kijelölt vezető beosztást betöltő személy vezeti.
A központi operatív törzs kijelölt szakemberekből álló állománnyal működik. Tagjai a rendőrség, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, a büntetés-végrehajtási szervezet, az Alkotmányvédelmi Hivatal, a Terrorelhárítási Központ, valamint az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság állományából kerülnek ki.
A törzs részt vesz a migrációs helyzet, illetve majd a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet kezelésébe bevont erők és a közreműködő szervezetek tevékenységének összehangolásában.
A parancsnok vagy szolgálatban lévő helyettese naponta kétszer: 8 és 18 órakor jelentést tesz a belügyminiszternek a válsághelyzettel kapcsolatos statisztikai adatokról, a válsághelyzet kezelését érintő lényeges körülményekről, eseményekről, változásokról, a bekövetkezett rendkívüli eseményekről, az esetlegesen felsővezetői döntést igénylő kérdésekről, valamint a belügyminiszter által meghatározott további adatokról.

A válsághelyzetben a rendőrség mellett a honvédség is bevethető, ennek szabályairól azonban majd csak jvő héten szavaz a parlament, előreláthatólag jövő kedden. A rendőrségi és a honvédelmi törvényt is módosítani kell, mindkettő kétharmados törvény, így ellenzéki szavazatok is kellenek a módosítások elfogadásához. A Jobbik a kormány menekültügyi csomagját eddig megszavazta, várhatóan most is együtt szavaznak a kormánypártokkal.

Forras:
http://index.hu/b...helyzetet/

Hozzászólások


#1 | Gutai Zub - 2015. szeptember 14. 18:44:01
Válsághelyzet teremtés
Válsághelyzet
Azok akik a válsághelyzetet teremtették nagylelkűen megoldják a válságot

Itt a magyar 9/11

Aztán folytatólagosan olyan törvényeket gyártanak, most már felgyorsított ütemben, amelyek között a maradék, emberi szabadság, személyes jogok, a hatalom törvényes látszata is, mind mind a múltba vész.

Ha bárki belegondol, hogy már jelenleg is, annyi törvény, rendelet, olyan emberfeletti méretben, és mennyiségben van jelen az országban amely egy normális emberi életet teszi lehetetlenné.

- és amikor már azt hiszed, hogy ennél xarabb nem lehet,
hát bummm, válsághelyzet......
#2 | kakas - 2015. szeptember 14. 18:47:19
38.media.tumblr.com/868311256bda6988bc0c45f6038a050b/tumblr_nun0jo3Zm91qhdlcco1_500.gif40.media.tumblr.com/da07750cc7b96cd394e8ded0db777578/tumblr_nuojwsvXAj1s4ew3vo1_1280.jpg
#3 | mindannyiunknak - 2015. szeptember 14. 20:14:25
Kakas!

A fenti videóhoz kérek magyarázatot. Nem látom, mit kellene meglátni. A szereplők: Tolmács, Orbán, És?
#4 | livia - 2015. szeptember 14. 22:26:32
Tényleg törvény törvény hátán, szerintem még a jogtudós is fennakad a sok akadályon, aztán meg nem tudja merre hány lépés. A hét végén én is törvényt böngésztem. Semmi sem egyértelmű, ráadásul betarthatatlan. Vagy simán nem csinálsz semmit. No, az betartható. Tényleg! Tényleg jobb a semmittevés, másoknál tapasztalom. Mi gondjuk? No, nem kérek belőle.
#5 | livia - 2015. szeptember 14. 22:42:28
No! Tán gyenge? ... Gyurcsány is az vót. A képek beszélnek, de persze manapság azt csinálnak mindannyiunkkal, amit akarnak. Lehet manapság hamisítani bármit. No, csak tudni kell címkézni. Meg előadni. Van mit, mert sok minden magyarázatra szorul, aztán már azt veszem észre, hogy még a fogalmakkal sincsenek tisztában. Migráns-ügyben népvándorlásról fecsegnek, no meg menekültekről, és azt se tudják, hogy maga a szó mit takar.Tán illene elővenni a józan eszüket. A magyar nyelvet úgyis már megerőszakolták. Perverzek.
#6 | Julia - 2015. szeptember 15. 06:40:58
A harmadik Horst Seehofer, a bajor miniszterelnök!
#7 | mormota1968 - 2015. szeptember 15. 06:43:18
"Egy öreg zsidó az alábbiak szerint adja tovább a nagy zsidó titkot!"

5 pont.Ügyelni kell arra, hogy az általunk megalkotott törvények, rendeletek, határozatok megfelelően pontatlanok legyenek, egymásnak tökéletesen ellent mondjanak. Ennek okán a kizárólagosan közülünk kikerülő ügyvédi kart folyamatosan eltartatjuk, mert állandóan szükség lesz a munkájukra. Továbbá pontosan informálódhatunk ügyvédeink védenceiről.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.