Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ka(na)las orvosság


Nem ezt akartam képelni, de lassan eljön a gyógyírja minden betegségnek.
Jól vagytok? Na nem baj, majd elmúlik. Csak vicceltem ám! Annak jobb, aki amúgy sincs jól.


Hozzászólások


#11 | Kameleon - 2015. szeptember 17. 10:31:52
Imre, mi volt Toroczkaival a 2006-os zavargásoknál? A rendőrautós történet. Hogy volt pontosan? És utána aki "elbeszélgetett" vele, annak mit mondott? Ki ő?
#12 | postaimre - 2015. szeptember 17. 10:53:53
Toroczkai, Tóth, Tucsek és a többiek
http://ch-serverh...dmore=1142
#13 | Kameleon - 2015. szeptember 17. 11:20:26
Csak így találtam meg: http://blog.xfree...20menetben

"A másik infó szerint nem kicsi a balhé a vármegyések környékén, mert kezdik egyre többen érteni, hogy Toró egy beültetett zsidó ügynök. Egyik barátom hívott és mondta el, hogy a saját kiképzője, mikor nálunk elolvasta a Toroczkai-Tóth Tutsek vérvonalas történetét, rákérdezett nála, hogy akkor most héber, vagy nem héber. Végül mégiscsak köhögött a laptulajdonos, radikális melegedő business manager, attól, hogy hát a két füles, amit cserébe kapott, az igazságot a felszínre volt hivatott kotorni. Az hát! Így már mindenkinek világos lehet, hogy Siklósi Andris miért nem tud elhatárolódni tőle, mert hát mentor nélkül nem megy és ez a faji összetartás mégiscsak fajin."

Gerry, ez volt az eredeti oldal linkje: http://postaimre....dmore=2494

Erről meg vannak az információk? Le lett mentve a tartalma?
#14 | Kameleon - 2015. szeptember 17. 11:36:27
Vita Posta Imre személyéről - "Bűne", hogy egy-két dologra rákérdezett http://maghar.gpo...id=5353955

2009.12.11. 19:33
A Magyar Nemzeti Arcvonal nyílt levele Posta Imrének

Olvasói vélemények: hunlány2008 - 2009.12.11. 12:11 A Kurucinfo két főszerkesztője nem a nemzeti radikalizmus! Elszámoltatásuk elkerülhetetlen. tomcat - 2009.12.11. 10:50 Nahát, milyen érdekes és sosem látott folyamat.

1. Posta Imre észrevesz néhány különös anomáliát a Jobbik körül. Kulcsszó: Novák Előd.
2. Posta Imre észreveszi, hogy ezt más is észrevette.
3. Posta Imre megírja.
4. A Kuruc.infó hirtelen fájdalomtól megtört szívvel tudatja, hogy már megint valaki az ellenség oldalára állt, de hát ők csak az igazságot írhatják...

S ezt írja a "kuruc.info": Posta Imre szarkavaró lett

HunHír.Hu

"Imre! Mindig is valamilyen társaság célkeresztjében voltál, nyilván ez az állapot különösebb gondokat nem okoz Neked. De most azt látjuk, hogy egy jól összehangolt, több irányból intézett támadás középpontjába kerültél."

Tisztelt Posta Imre!
Kedves Barátunk, Bajtársunk!

A Magyar Nemzeti Arcvonal első esetben tesz közzé nyílt levelet. Húsz éves működésünk folyamán nem történt olyan esemény, melyre ilyen eszközzel kellett volna válaszolnunk. Most sem a magunk ügyében választottuk a vélemény nyilvánításnak ezt az eszközét.

Imre! Mindig is valamilyen társaság célkeresztjében voltál, nyilván ez az állapot különösebb gondokat nem okoz Neked. De most azt látjuk, hogy egy jól összehangolt, több irányból intézett támadás középpontjába kerültél. Saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy az ilyen műveleteknek az egyik célja az, hogy a megtámadott személyben a magára maradottság érzését felkeltsék, és ezt -amennyire lehet- fokozzák. Ezért kötelességünknek érezzük, hogy biztosítsunk szolidaritásunkról, támogatásunkról. Eszmei téren gondolkodásunkban vannak különbözőségek, de meggyőződésünk, hogy mindig a tisztesség útját járva kerested, és keresed az igazságot. És ez a tény felülír minden nézetkülönbséget.

Reméljük, nem egyedüli szervezetként nyilvánítunk ilyen véleményt. Bizonyosan sokan lesznek, akik melléd állnak, és így adnak méltó választ az ellened támadóknak, és egyben így köszönik meg Neked azt a sok munkát, küzdelmet, amit az Igazság érvényesítésének nehéz harcában magadra vállaltál.

Tarts ki, Imre!
További jó munkát, szerencsés hadviselést!

A Magyar Nemzeti Arcvonal vezetősége

Forrás:
http://www.hunhir...p;id=25462

S ezt írja a "kuruc.info":

Posta Imre szarkavaró lett

A Kuruc.info fájó szívvel tudatja, hogy a nemzeti tábor elvesztette Posta Imrét. Már több hónapja kezdett elborulni a pszichológus agya az összeesküvés-elméletektől, az utóbbi időben pedig egyenesen szándékos bomlasztónak tűnik. De mindegy is a valódi ok, fő a tett: bizonyítékok nélkül vádaskodik, legutóbbi levele szerint pl. a Jobbik csukatta le Budaházyt, "Morvai bekéretőzött Orbánhoz egy 4 órás tárgyalásra", "egyre több zsidó lebzsel a Jobbik vezérkara közelében", s már nem is Vona irányítja a pártot...

Eleinte úgy tűnt, Posta Imre komolyan gondolja a vadságokat, amiket összehordott - eleinte még nem is a Jobbikról. A Kuruc.info persze nem közölte az afféle bizonyíték nélküli rémhírterjesztéseket, hogy valamelyik Tesco mélygarázsában izraeli tankok állomásoznak. Később úgy véltük, csak azért mond vad dolgokat, hogy eladhassa könyveit, hogy felhívja magára a figyelmet, mint a hasonló kórban szenvedő Spiclicat, akire már abban is hasonlít, hogy gátlástalanul összehordja a legelképesztőbb hazugságokat. Néha még úgy tesz, mintha valakiktől hallotta volna ("azt beszélik", "sokan mondják" ) , de olykor már nem is veszi a fáradságot a leplezésre, amikor arról ír, "hogyan kebelezték be a HVIM-et, azzal a Torockaival, aki most "időzített bombaként" ketyeg a szervezetben. Nem véletlenül szedték ám ki Budaházyt a Jobbikkal megkötött paktum után két nappal. Gyurival beszéltem a lefogása előtt erről és nagyon fanyalogva beszélt a szerződésről. Vona kilépett tanácsadója is mindvégig bízott Gáborban de megsejdítette, hogy ennek már nincs sok jelentősége. "Vona elveszett", s bár még sokan szimbolikus figuraként tisztelik, már régen nem dönt semmiben, csak abban, hová és milyen célból menjen el. Én mindenhol Szabó Gábor nevét és Novák Elődöt hallom, de nem pozitív konstellációban. Amikor Szeptember elején Morvai bekéretőzött Orbánhoz egy 4 órás tárgyalásra, bennem már sok minden összeállt ezzel kapcsolatosan. Most nem írok le több részletet, de van."

"Idő közben sikerült meggyőződnöm arról is, hogy a kritikus hangokat, hogyan hallgattatják el" - írja Posta, ezzel szemben tucatnyi rendezvényét hirdette a Jobbik honlapja (ráadásul pártrendezvényként!) az elmúlt hónapokban, miközben ő - bár nem párttag - a Jobbik "megreformálásának" szükségességét hirdette, fittyet hányva arra, hogy a legfiatalabb, legdinamikusabb pártról van szó, aminek csak az irányát, radikalizmusát és hitelességét kell megőrizni, melyek felett a Kuruc.info is őrködik.

S hogy Posta milyen kritikákat fogalmaz meg Vonáékkal kapcsolatban? Nem csak bizonyítéka, tartalma sincs igazán. Efféle semmitmondásokat: "A Jobbik tagságával semmi gond, mert mindig a vezetők szúrják el. A vezetőket meg le lehet váltani ugye, ha van olyan, aki képes sikerre vinni a kitűzött célokat. Ezt Gábornak is megmondtam még szeptemberi találkozónkon! Engem nem érdekel, ki és miért nem teszi meg azt, amit a nemzet érdekében is meg kell cselekedni! Ha úgy látom, hogy gatyázik és/vagy nem érti, mit és miért kell megcselekedni, akkor alkalmatlan vezetőnek. Kár, hogy a Jobbik vezérkar belelépett egy olyan csapdába, amit elkerülhettek volna, viszont több, mint feltételezés szerint éppen azért lépett bele, mert beleléptették" - zárul a kis összeesküvés-elmélete, minden konkrétum nélkül.
Vona Gábor legutóbbi központi beszédét érdemes felelevenítenünk (eddigi egyik legjobb szónoklata volt az idei október 23-ai), mielőtt Posta slusszpoénját idézzük róla: "Most beszéltem egy komoly elemző csapattal, akik jelezték, hogy az utóbbi időben kezdenek már a beszédei is ellaposodni, pedig azok még csak nem is tettek. Arról nem is beszélve, hogy egyre több zsidó lebzsel a Jobbik vezérkara közelében, pedig mindig is ott voltak." Na ebben pedig biztosak lehetnek olvasóink: a Kuruc.info nem tűrné, még Vona Gábor mobilszámát is közzétenné, ha így volna...

Forrás:
http://kuruc.info...
#15 | Kameleon - 2015. szeptember 17. 12:09:57
Fizetett csőcselék randalírozott 2006 őszén?

Budapest - Lapid Lajos, a budapesti rendőrfőkapitány volt közbiztonsági helyettesét tanúként hallgatta ki a bíróság. Az egykori rendőri vezető szerint pénzt kaptak a Kossuth téri tüntetők 2006-ban. A budapesti rendőrfőkapitány akkori helyettese úgy tudja, hogy az alaptarifa 5 ezer forint volt, korlátrázásért 10 ezer forint járt, a komolyabb rendbontók akár 100 ezer forintot is kaphattak.

Korábban is szállingóztak hírek azzal kapcsolatban, hogy 2006 őszén nem magától indult el a tömeg a TV székház felé, hogy megostromolja az intézményt. Többen Toroczkai Lászlót, a 64 Vármegye ifjúsági mozgalom vezetőjét tudták az események mögött, a Wikileaks által kiszivárogtatott hírek szerint viszont Orbán Viktor és a Fidesz is rárepült a "hugyos Forradalomra".
Igaz, ők nem a TV székház ostromakor jeleskedtek, hanem az azt követő Kossuth téri események szervezésében vettek részt.

Lapid szerint a tévészékházat 2006 őszén megostromló tömeg a Parlamentet akarta elfoglalni. Mint mondta, felkészületlenül érte a rendőrséget a Kossuth téri tüntetés, és az MTV-székház ostroma is. A Kossuth téri tüntetést nem akarták feloszlatni, erre valószínűleg nem is lettek volna képesek.

Lapid szerint a tüntetők pénzt kaptak valakiktől. Bár ezt bizonyítani nem tudja, az akkoriban a tüntetéseket biztosító kollégáitól, és civilektől ezek az információk jutottak el hozzá. Azt mondta: egy tüntető 5000 forintot kapott. Ha a kordont is rázta, akkor 10 ezer volt a tarifa, a képeken látható kemény mag pedig 100 ezer forintot is kereshetett.

"Arról is információ volt, hogy Kanadából utalták a pénzt. Ugyanakkor sérelmeztem, hogy ezeket az információkat senki nem ellenőrizte, mert az volt a véleményem, hogy ha elzárják a pénzcsapot, akkor meg is szűnhettek volna az ilyenfajta cselekedetek"- idézte a bíró Lapid Lajos vallomását, aki szerint állítólag a Kossuth tér kiürítésekor egy páncélszekrényt is találtak a tüntetőknél, amiben több százezer forint volt.

Forrás: http://nepszava.c...oszen.html - keresőben már csak a tárolt változatban látható. Tiltva lett.

Wikileaks: 2006-ban a Fidesz kapcsolatban állt az erőszakos tiltakozókkal

Október 23-a kapcsán érdemes felidézni, hogy tavaly januárban érdekes dokumentum került a német Der Spiegel birtokába, feltehetően a Wikileaks jóvoltából. A német lap Magyarország belpolitikai helyzetét elemezve hivatkozik egy titkos amerikai követségi táviratra.

"A táviratot Budapestről küldték Washingtonba, és bizony elég világosan kitűnik belőle, hogy a budapesti amerikai követség információja szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent „az erőszakos tiltakozókkal". Sőt, a táviratból arra is lehet következtetni, hogy a Fidesz által szervezett demonstráció helyszínének kiválasztásában is látott a követség valamiféle kapcsolatot a molotovkoktélokat dobáló csőcselék és Orbán Viktor pártja között.

Majd a követségi jelentés így folytatja: "Bármennyire is a legjobb oldalát láttuk a nagykövetekkel a nemrég tartott találkozón Orbán Viktornak, ez a kaland [mármint Orbán összeköttetései a szélsőséges demonstrálókkal] azt bizonyítja számunkra, hogy Orbán még mindig hajlandó a tűzzel játszani"

Forrás: http://www.168ora...04524.html

Izraeli katonák jöttek 2006 őszén Budapestre
http://magyarnemz...dmore=8897

Ha már NBH, akkor legyen Kövér!
http://ch-serverh...c_start=30

Posta Imre: Bejelentés a Nemzetbiztonsági Hivatalhoz

Tisztelt Hivatalvezető Úr!

Több mint fél éve megtett bejelentésemre semmilyen választ nem kaptam önöktől, de ez természetes is, mert ahogy értesültem róla, ez a hivatal sem a törvényben foglalt munkáját végzi már jó ideje. Bár tévednének a forrásaim, de erre önök gyakran rácáfolnak.

Örömmel jelentem, hogy a napokban sikerült fényt deríteni a korábbi bejelentésemben szereplő (a rendőrségnél szolgált és ott elég nyílt agitációt folytató) ZULU10 néven kommunikáló személy kilétére. A MOSSAD-os kapcsolatainak bizonyítása nem az én dolgom. Itt az alábbi cikk és minden, amit az emberről tudni kell, de ha információra van szükségük, szeretettel fordulhatnak hozzám is ebben, és a többi ügyekben egyaránt. Itt az az olvasói levél, amely korábbi állításaimat alátámasztja. Ha az említett srácot lenyomozzák, egyenesen a MAZSIHISZ-hez juthatnak el, rokoni szálakon keresztül.

Jövőnk.info: Olvasónknak sikerült azonosítania a Posta Imre által "elhíresült" mossados rendőrt: http://jovonk.inf...os-rendort

Vajon mennyi beszervezett tagja van még a rendőrségen és a honvédségnél, egyéb szervezeteknél a MOSSAD-nak? Önök között hányan vannak beépítve? Beszélik, hogy 2006. októberében is itt volt egy komoly izraeli csapat (több száz, de minimum 150 fő), amelynek vezetői stábja a MAZSIHISZ központjában székelt. A tegnapi tüntetésen is volt arra utaló jel, hogy az azonosítóval nem rendelkező "rendőrök" nem is beszéltek magyarul. Állítólag a MAZSIHISZ-nek külön NBH-s kapcsolattartója is van. Tényleg van? Kicsi zsidó kiváltságosok mászkálnak közöttünk úgy, hogy erről a nagy többségnek fogalma sincsen? Ferihegyen mindenféle pozitív diszkriminációnak ki vannak téve a zsidó beutazók, és lakótelepek épülnek a számukra az országban sok helyen, de kiváltképpen a vízparti területeket kedvelik (a konkrétumoknak járjanak utána, de ha kell, segítek). A magyarországi ingatlan (építőipari befektetések) piac 75%-a izraeli befektetők kezében van, s mindehhez kormányzati támogatást, fedezetet kapnak. A kormány hazaáruló bűnözői körből áll, akiket önök jól ismerhetnek már.

A volt laktanyákat, reptereket ezek az izraeli vállalkozók vásárolják (ták) fel és ezen helyek némelyikén érdekes fejlesztések, munkálatok, repülőgép és teherautó mozgások észlelhetők. Sokak szerint drog-, fegyver- és embercsempészet zajlik ezeken a helyeken (a konkrétumokat később ). Táborfalván is olyan beruházások történtek, amelyek a csak látszat kedvéért fenntartott MH miatt nem indokoltak, és elég okom van feltételezni, hogy a volt orosz laktanya területén a föld alatt kiépített rakétasilóban más is van, mint dohos levegő és üregi nyulak ( a terület be van kamerázva, és szemtanú elmondása szerint a siló biztosan nem üres). Több ilyen hely is van az országban, ahonnan az a hír járja, hogy egy közeljövőben bekövetkező zsidó invázió biztosítását előkészíteni hívatott izraeli fegyveresek és haditechnikai eszközök bázisául szolgál. Az NBH-ról beszélik, hogy ott is minden második ember zsidó és potenciális ügynök. Kéretik ennek utána járni! A parlamenti képviselők 65%-ról szóló szóbeszéd szerint, kettős állampolgárságú magyarok, vagy zsidók!

Ugyanez vonatkozik a minisztériumok és az össze stratégiai intézmény, intézet vezetőségére is. A MTA tagságának elzsidósítása közismert, bár nem bizonyított tény. A média tulajdonosai és lassan már a szereplői vonatkozásában is komoly arányú zsidó reprezentativitás érzékelhető, és a tendencia fokozódik. Az In-Kal már ott van minden stratégiai ponton. Úgy tudom, hogy az iwiw hazai oldalát is ők felügyelik, mert megvették (ott lehet adathalászni, hálózatok kapcsolati térékét felrajzolni).Nézzenek csak utána a dolognak, mert nem fognak csalódni a szervezet agresszivitásában, de nehogy a végén megint a MOSSAD-nál kössenek ki. Már Szabó Máté is elítélőleg szólt a rendőrségi jogkörök In-Kal-os bitorlása miatt. Nem tudom önök mit is csinálnak azon túl, hogy némely tagjuk (infóim szerint) a saját pecsenyéjét sütögeti a szervezet égisze alatt. A zsidó betelepülés és a MOSSAD-os tevékenység nem vicc. Úgy értesültem, hogy cigányokat gyűjtenek össze és képeznek fegyverhasználatra, magyarellenességre, egy közeli jövőben tervezett etnikai konfliktus gerjesztése céljából (ezt nekem cigány prominens is megerősítette). A cigány és más nációjú maffia szabadon mászkál fegyveresen az ország területén és tudtommal nagyon sok rendőri vezető, beosztott tud erről és vagy aktívan,vagy passzívan, de támogatja ezt a tevékenységet. Kiskunlacháza, Szigethalom, Veszprém..., de nem is sorolom a helyszíneket, hiszen mindennek a felderítése és felgöngyölítése nem az én dolgom.

Aztán itt van egy másik érdekes eset is. Egy számomra eljuttatott tanúvallomási jegyzőkönyv szerint egyik volt rendőr főkapitányság vezetője, majd későbbi belügyminiszter még hadnagy korában a KGB-be lett beszervezve. Ez a jegyzőkönyv a most megjelent OLAJOS AKTÁK feketén-fehéren könyvemben is szerepel (Pest Megyei Bíróság 5.B.126/2000/270. szám). Információim szerint a magyarországi zsidó fiatalok számára több szervezet sok millió forintos költséget biztosít ahhoz, hogy Izraelben megkaphassák a nyelvi, ideológiai és katonai kiképzést, majd hazatelepülve beépülhessenek a láthatatlan saját titkosszolgálati rendszerükbe. Ismerősöm egyik példaképpen a SZOHNUT-ot nevezte meg, aki ilyen legális és valószínűleg államilag, magyarok pénzén finanszírozott támogatással hajtja végre a rá szabott feladatot.

Arról is értesültem, hogy önök le akarják priorálni az MH állományát. Kérdés csak az, hogy a magyarokat akarják kiszűrni, vagy a zsidó telepesek már beépült kollaboránsait. Meglátásom szerint a magyarokkal van baja a szervezetnek, de lehet, hogy tévedek (nem szoktam). Még múlt évben az izraeli haderő főrabbija vizitálta meg a magyar csapatokat, gondolom a MH legnagyobb örömére... Nem tudom, hogy a katonai hírszerzést már hányszor vették meg kilóra a zsidók és az IH -ban ugyan dolgozik-e még magyar, s ez a kérdés önökre is vonatkozik, hiszen minden ilyen hivatal vezetője szintén zsidó (tudtommal). Egyre többen beszélik, hogy Szilvásy neve megkerülhetetlen a Rendőrszékházra leadott, Kalasnyikovval elkövetett sorozattal kapcsolatosan. A rendőri vezetők ügyeiről is mondhatnék pár dolgot, no meg régi belügyi szakszervezetis vezetők identitásáról, kapcsolataikról, de minek? Ha van még önök között magyar, aki nem adta el a lelkét sem a MOSSAD-nak, sem FSZB (KGB )-nek, az tehetne még valami hasznosat azért, hogy az előre látható fegyveres akciók bekövetkezését elkerülhessük.

Tudom jól, hogy van arra terv, hogy ha a nemzet színe-java rájön arra, hogy valójában az ország a maffia kezében van, akkor kirobbantják a cigány-magyar etnikai harcot, s a zsidó főkolomposok behívhatják a NATO-t "rendet tenni". Ez a helyzet nem áll tőlünk túl távol, s ennek bekövetkezése elkerülésének érdekében kérem a segítségét, bár eddigi teljesítményük alapján fölöslegesen.

Folytathatnám még, de az az érzésem, hogy sem ez a hivatal, sem az összes többi nem az aminek látszik, s a benne dolgozók sem azok, aminek mondják magukat. Reményeim szerint észhez térnek és még a vég előtt megkezdik az öntisztulást és elkezdik végre a magyar nemzet szolgálatát! Ha mindehhez segítséget igényelnek, állok rendelkezésükre! Adataimat a rólam készült dossziéjukban megtalálják!

Legyenek hívek esküjükhöz!

Posta Imre
(postaimre.tk)

Forrás: http://www.jovonk...hivatalhoz
#16 | Tuzroka - 2015. szeptember 17. 15:33:57
Imre! Nekem majdnem ilyen dobtárasom volt a seregben,abba csak 71 skuló ment de volt két pót tár a vesénkre akasztva. egy ilyenre be nevezek...
#17 | GERRY - 2015. szeptember 17. 15:42:52
Kameleon - erre gondolsz?:

http://ch-serverh...dmore=2494
#18 | Kameleon - 2015. szeptember 17. 16:59:11
Igen, köszönöm, varázsló vagy. Akkor nem tűnt el semmi, az a lényeg. "Listázáshoz" szükséges lesz.
#19 | miskolcilaci - 2015. szeptember 17. 18:25:12
Régi, de aktuális. 9M111 Fagott Állítólag bármit kicsomagol..
YouTube Videó
#20 | postaimre - 2015. szeptember 21. 19:09:35
Az új Kalas világbajnok lett! Micsa véletlen! Akarom!

http://sputniknew...14456.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.