Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

FÉLELEM KELLTÉS MAGAS FOKON!


Fwd: Egy kis ízelítő a jövőből! Hogy túlzás lenne,hát nem fogom megtudni!
Beérkező levelek
x
Antal Ignácz

18:54 (10 órája)

címzett: titkos másolat: saját magam

Falak, könnygáz és kőszív – vagy az európai civilizáció vége.

A demográfiai agresszió és Európa

Ha azt képzeljük, hogy csak az az agresszió, amikor egy hadsereg átlépi egy másik állam határát, téved. Rákerestem a kifejezésre „demográfiai agresszió”. Tibetet dobja ki először gép, politikailag korrekten ugyanis csak itt lehet a jelenségről beszélni. Tibet egyébként tényleg demográfiai agresszió áldozata a tömeges kínai betelepülés miatt. Azok a magyarok is demográfiai agresszió áldozatai, akiknek városaiba tudatosan telepítettek tízezrével románokat, szerbeket, szlovákokat, elég Kolozsvárt és Kassát megnézni. Sokféle demográfiai agresszió van.

De a demográfiai agresszió áldozatai azok a népek is, amelyek egészen elképesztő születésszámukkal saját környezetüket semmisítik meg. Félreértés ne essék, ez nem csak az ő hibájuk. Az Egyesült Államok sokáig megtagadta a segélyeket azoknak az afrikai országoknak, amelyeknél a születésszabályozás gondolata felmerült. A katolikus egyház sem tett túl sok jót ezen a téren Afrikával. Az iszlámról meg ne is beszéljünk, hiszen doktrinális szinten a leginkább a népesség szaporítására szabott vallás ezen a világon. De a „szaporodjatok és sokasodjatok és töltsétek be a földet” igéje előbb-utóbb katasztrófához vezet. A föld, egyes nemzetek földje, és annak eltartóképessége véges. A Földé, mint bolygóé is.

Csodálkozunk azon, hogy Szíriában háború van? Abban csak politikai okokat keresünk? Az Aszad–ház kegyetlensége tény, de bizonyos alapkérdésekre a legfelvilágosultabb demokrácia sem tudna választ adni. Szíria lakossága 1950-ben 3.2 millió fővel a harmada volt az akkor 9.3 milliós Magyarországénak. Még 1970-ben is kevesebb, mint fele: 4.5 millió. És ebből a fél Magyarországból negyven év alatt lett egy bő dupla Magyarország, 22 millió fővel. Ez hétszeres növekedést jelent. Mégis mi lenne nálunk, ha ma az országnak 64 millió lakosa lenne? Hogy lehetne a legjobb kormányzással is megoldani egy ilyen népességrobbanást? Az igazság kedvéért tegyük hozzá, Szíria lakossága 1950-ben eltartóképességéhez mérten valószínűleg alacsonyabb volt Magyarországénál, de ez a növekedés ezzel együtt is kezelhetetlenné vált akkor, amikor iraki menekültek százezrei áramlottak be az USA felelőtlen inváziója miatt, és ezzel egy időben nagyon kemény aszályok sora csapott az országra. Nem azt mondom, hogy nem volt eleve rengeteg politikai/vallási/etnikai feszültség az országban, de aki a fenti tényeket nem veszi figyelembe, az nem ért semmit az egészből.

Ennyit Szíriáról. Irakban, Afganisztánban, Szudánban, Nigériában, Kongóban (és még sok helyen) ugyanezek a folyamatok zajlottak, zajlanak. Folyik egy az emberiség történelmében példa nélküli népességrobbanás, amit a vallások vagy a politikai korrektség nem tud kezelni. Sőt, rosszabbat mondok. Semmi sem tud kezelni.

Mert hiába jönnek újabb és újabb mezőgazdasági módszerek, és tegyük föl, lesz elég élelem a jövőben is ezekben az országokban. Nem biztos ez sem, de tegyük föl. Esetleg megoldjuk a több víz problémáját is, meg a környezetszennyezés kérdését. Mert az ember biológiai élőlény, és pusztítja környezetét. De annyival több munka, több tér nem lesz, mint amennyi ember születni fog a következő évtizedekben Afrikában és a Közel-Keleten. Ami most van, az semmi a várható emberáradathoz képest. 2050-re két nem túl nagy és rendkívül szegény országnak, Pakisztánnak és Bangladesnek közel annyi lakója lehet, mint az Európai Uniónak: 472 millió. A jelenlegi népesedési trendek alapján 440 milliós lakosságot prognosztizálnak Nigériának.

Persze sem Pakisztán, sem Banglades, sem Nigéria nem fog eljutni eddig. Mert fel fognak robbanni, mint egy túlfújt lufi, és tényleg tízmilliók fognak útra kelni a mai milliók helyett. És ezt tényleg nem lehet majd semmiképpen sem kezelni. Pár millió, nagyon eltérő kulturális környezetből származó ember esetleg még befér Európába. Ki lehet számolni, hogy rövid távon ez még jó is lehet gazdaságilag.

Nem hiszek benne, de talán, talán a jelenlegi és most bevándorló nem európai populáció még kezelhető, bár a multikulturalizmus és az integráció kudarcossága nem ezt mutatja. De az biztos, hogy további tízmilliókat nem fog tudni kontinensünk kezelni. Azon lehet vitatkozni, hogy ezt az igazságot a magyar miniszterelnöknek kell-e kimondania, és Magyarországnak kell-e villantania egy apró szeletet az Európára váró jövőből.

Falak, könnygáz és kőszív – vagy az európai civilizáció vége.

Az alábbi táblázatban minden benne van (kattints rá a nagyobb méretért).

Ezt a posztot nem valamilyen politika megtámogatására írtam. Már régóta készült, évek óta nézegettem, gyűjtögettem az adatsorokat, de az események gyorsabbak voltak nálam. A népességadatokat több forrásból szedtem össze.

Szövegközi kép 2

Szövegközi kép 1

https://szabadrip...ti_Hirhalo

Videó: Mira Petrás / Fb

Hozzászólások


#1 | Gutai Zub - 2015. szeptember 21. 08:17:23
Évekkel ezelőtt patkányokon végzett kisérlet:

Meghatározott méretű ketrecben, meghatározott mennyiségű víz és élelmiszer adagolása közben, patkányokat helyeztek el

Kezdetben normális állapotok uralkodtak a ketrecben

Megkezdődött a patkányok szaporodása

Mivel az élelmiszer és a víz mennyiség, az élhető terület, állandó maradt, kisebb tülekedések alakultak ki evéskor íváskor.

Ahogy nőtt a létszám, ezek az összetűzések egyre gyakoribbak, és durvábbak voltak.

Aztán megnőtt az agresszívítás, egymást pusztítva harcoltak mindenért a végsőkig.

Egy tényező viszont makacsul folytatódott: a szaporodás növekedése

Aztán hirtelen egy idő után, minden megváltozott. A patkányok egyszerűen feladták.
Mozdulatlanul, és érdeklődés nélkül nézték a környezetüket, egymást látszólag a pusztulásra várva............

(ezek csak patkányok voltak, ugye?)
#2 | postaimre - 2015. szeptember 21. 10:51:39
Gutai, arra utalsz ezzel, hogy isten megértette velük életük értelmetlenségét és célját, hogy kísérlet szereplői és ebben a dimenzióban csak szarzsákok lehetnek? Vagy két éve bekőtözött egy fészekalja patkány a farakás alá. A pulikra lettem figyelmes, hogy mindig ott kötöttek ki, őrizték a kuglikat, de egyéb nyom ne volt. Aztán a macsek (valamely a 3 közül) elkapott egy méreteset, de én már csak a pofája maradékával találkoztam, a többi elkopott addigra. Szomszéd szólt, nála már randalíroznak. Na akkor tettem csapdát és szórtam a vaníliás mérget...a csapda egyet elkapott, de az belakott előtte a méregből is és a másik kirágta a hasát, hogy a mérget eltávolítsa. Érted? A patkány nem hülye. Az "ember" ösztönei olyan silányak, hogy biza ezt a programot újra kell b-út-tolni, mert elbutult. Másik patkánynak a bőre maradt a csapdában, de őt kivonszolták a társai onnan (el sem tudom képzelni, hogy maga mászott ki, szinte félig megnyúzva.
#3 | Gutai Zub - 2015. szeptember 21. 11:30:18
Imre,

"Az ember ösztönei"

A Matrix c. filmben hangzik el a kijelentés: az "ember" nem illeszkedik bele a bolygó természetes rendjébe.

Te is nagyon sokszor, és nagyon nyíltan, biztos sokakat "megsértve" (mert az igazság nem udvarol a hülyeségnek, hülyéknek, az Igazság az az ami van), észrevetted, hogy amikor emberiségről beszélünk, nagyon nagy részük nem tartozik bele.

Nem véletlenül beszélnek az utóbbi időkben annyit a "demokráciáról" amiért harcolni kell, védeni kell, stb.
Nem a népért, hazáért, családért.

- és miről beszélnek: egy lincselő, elhülyült csorda, bármit is tesz, gyílkol és rabol, ha többségben van, az mi?

Ahogy mondod: egy kísérlet szereplői lennénk?

Nagyon úgy érzem.......
#4 | postaimre - 2015. szeptember 21. 11:38:46
Gutai, a rossz hír az, hogy a kísérlet elbukott. A jó hír, hogy a kísérlet kóhn-cepciója volt hibás, mert ugye a megfigyelők nem maradtak semlegesek és sok szart kevertek a ketrecharcosok közé. Ebben az a jó, hogy a felelősség teljes mértékben az övék, bár ez most nagyon szarul esik nekik. De van itt egy másik de is. Az Ember rájött, hogy nem patkány. Az isten meg nem az, aminek látszik, vagy képzelte...így most mi lettünk az eredeti kísérlet alanyaiból egy személyben szemlélői és vezetői is. Tesztelheted istent, s ha nem megy át a vizsgán, rúgd PI-csán nyugodtan. Megérdemli és ő tudja ezt! Szeret téged így is, bár nem is tudom mi lenne, ha nem szeretne. Lehet kicsit jobb, vagy bal. Minden esetre magát a kísérletet le kék radikálisan rövidíteni, teljesen mindegy milyen módon. Új sor, új bekezdés...új patkányok....mert az Ember ezt már nagyon unja.
#5 | talpi - 2015. szeptember 21. 18:18:03
Bizony bizony egy rég felállított "forgatókönyv" lett élesítve. Ugyanis a ámerikai demokraták /?/ közel tíz évvel ezelőtt ezt már tudták. Tudták készültek rá. Igaz blankolt hátterű az "igazgató tanács" ezen ugye senki nem lepődik meg. Mint sajnos azon sem hogy sok magát korábban NEMZETBEN GONDOLKODÓNAK vallotta na azok most ezerrel nyalják khón fatter alfelét vagy épp orálisan járnak a kegyeibe nap mint nap. Akkor nem kell csodálkozni hogy itt tartunk. Tehát ezeket mentse meg a nőtanács mert én sem de bajtársaim sem fogják megtenni max "megkönnyítjük szenvedéseiket de purgyéstól. Senkinek értitek/?/ senkinek nincs kegyelem. Aki eddig patkány volt vagy "lett" az megy a levesbe mert lesz itt más jellegű munka is azt is meg kell csinálni.
#6 | VaLa - 2015. szeptember 22. 23:30:50
Hát akkor:
kellemes világvégét!
YouTube Videó

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.