Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szakértő: Brüsszelben 2030-ra muszlim többség lesz


A mostani 70%-os zsidó bagázs helyett? És miért csak ilyen lassan, hisz 70 + 30 az így is 100, nem? De! Egy nehéz folyamattal állunk szemben, ami a világtörténelemben többször ismétlődött: a kevésbé népes, jobb életszínvonalat kínáló területekre megindul a népvándorlás – jelentette ki Maróth Miklós klasszika-filológus, orientalista, az MTA alelnöke a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.
Ez történt a 90-es években Észak-Afrikából Európa irányába indult meg a tömeg, később pedig az arab országokból. Ez érthető is, hiszen néhány évtized alatt megháromszorozódott ezen területeknek a lakossága. Részben azért, mert az észak-afrikaiakat az arab országok – elsősorban Marokkó és Líbia – visszatartották – tette hozzá.

Most pedig előállt az a helyzet, hogy egyrészt a gazdag arab országokból kitiltották őket, mert meg akarták változtatni a társadalmi rendet, másrészt az arab tavasz hullámaira ráülve európai országok saját, rövid távú érdekeik képviseletében fölszámolták azokat az országokat – például Líbia –, amelyek visszatartották a menekülőket.

Maróth Miklós orientalista, klasszika-filológus, az MTA alelnöke. MTI Fotó: Földi Imre

Maróth Miklós orientalista, klasszika-filológus, az MTA alelnöke. MTI Fotó: Földi Imre


Arra a kérdésre, hány menekült érkezhet még Európába, azt válaszolta: idén körülbelül egymillióan telepedhetnek be a kontinensre, ez a szám családegyesítés révén 8-10 millióra emelkedhet.

Kérdésre válaszolva elmondta azt is, hogy a menekültek önszántukból nem térnek vissza a hazájukba, vagy visszatoloncolják őket, vagy itt maradnak.

Az európai döntéshozók alapjában véve már rég eltolták az egész kérdést, mert nem definiálták, ki a menekült, ki a bevándorló, milyen motívumok mozgatják az embereket. Miért beszélünk mi menekültekről a Pakisztánból vagy Bangladesből érkezők esetében? – tette fel a kérdést a szakember, aki szerint az „iraki menekült” fogalma is értelmezhetetlen, hiszen Irak északi része úgy virágzik, ahogy Magyarország nem, és az ország déli részében is béke van, nyugalom. Az „iraki menekültek” nyugodtan maradhatnának az országuk területén. Az más kérdés, hogy olyan szunnitákról van szó, akik megutáltatták magukat mind az északon lakó kurdokkal, mind a délen lakó síitákkal, és most arra számítanak, hogy mi most szeretettel befogadjuk őket - fogalmazott.


Nehéz kérdés az is, mit értünk integráción, nálunk ugyanis ez alapvetően mást jelent, mint az olyan országokban, amelyekben nagyobb tömegekben fordulnak elő menekültek – hívta fel a figyelmet Maróth Miklós. Példaként említette: Hollandiában egy karmester a hangverseny előtt kifordult a közönség felé, dicsérte az iszlámot, majd felszólította a jelen lévő holland királynőt, hogy térjen át az iszlámra.

Számos európai országban nagy tömegek nem integrálódnak, hanem létrehoznak párhuzamos társadalmakat, megközelíthetetlen zónákat, melyekben a saját törvényeik szerint élnek, és az adott ország rendőrsége sem megy oda be. A kérdés, hogy ez lesz-e Európa jövője, ezt akarjuk-e, mert jelenleg ebbe az irányba megyünk – hangoztatta.

Soha nem az első generációval van a baj, amelyik igyekszik munkát találni, valamilyen megélhetést teremteni, hanem a második, harmadik, negyedik generációval, melynek már állampolgári jogai vannak, tanulni és beilleszkedni nem akar, a vallásához és szokásaihoz ragaszkodik, s megvet és gyűlöl mindent, ami ahhoz az országhoz tartozik – emelte ki.
Maróth Miklós a 180 percben

2030-ra Brüsszelben muszlim többség lesz, ez már belátható – mondta Maróth Miklós. A demográfiai adatok azt mutatják, körülbelül 50 éve kellene Európának a mostani menekülthullám nélkül ahhoz, hogy a muszlim többség kialakuljon. Aztán ha muszlim többség lesz, egész más szelek fújnak, mint manapság – prognosztizálta.

A reakció ebben a pillanatban még kiszámíthatatlan. Úgy néz ki, az európai népeknek egyre inkább fölébred a félelme Európa jövője miatt. A vezetők azonban még mindig azt szajkózzák, hogy „több Európa kell”! Ahogy a helyzetet jelenleg kezelik, az teljes tévút. Ha a németek végre elszánják magukat, hogy csak a menekülteket fogadják be, és az összes többit – százezres tömegekről van szó – visszatoloncolják, ami egy nagy logisztikai feladat, akkor talán valami történhetne – jegyezte meg.
Link

Hozzászólások


#1 | Gutai Zub - 2015. szeptember 21. 14:14:07
Maróth Miklós orientalista klasszika-filológus MTA alelnöke

stb. stb. (ez a legnagyobb probléma, majd a későbbiekben)

Hogyan történhet meg, hogy Európa minden kormánya, hatósága, vagy mellette van a beáramlásnak, vagy befogja a pofáját egy ilyen csürhe beáramlása közben?

Hogyan történhet meg, hogy világszerte embargót állítottak fel mindenhol az igazság útjába?

Hogyan tudnak egyre több embert ellenőrizni, kontrollálni, a háttérben lévő erők, egy pszichopata fajra támaszkodva?

A nagy számok törvénye alapján, ez csak úgy lehetséges, ha a nagy többség önkéntesen menetel, önkéntesen mond le azokról a jogokról amelyek megilletnék.

Talán az egyik legfontosabb:

Az emberi minőség, meghatározás, képzelet, szabad akarat

Helyette: a felszínes "egóval" összekötött beskatulyázás, ami különösen hazánkban divatos, mint: az vagyok ami a szakmám, asztalos, hegesztő, orvos, ügyvéd
A még borzalmasabb: keresztény, muszlim, szektás, református, stb.
adófizető, fogyasztó, migráns, polgár, lakó

Hol a francba vannak a Magyarok, (kit érdekel miből teremti elő becsületesen megélhetőségét)
Mint valamikor, hajdanán, megvédték a jogos hazájukat a Magyarok (nem a lakók, fogyasztók, hegesztők, stb.)

Mert ezek soha nem is fogják......
#2 | miskolcilaci - 2015. szeptember 21. 21:33:52
Csak azon gondolkodom, hogy itt e feleim lesz e 2030 e +é. Mán így meg úgy, de marad-na a húgy? Na ne! Ugye a cigány, zsidó, muszlim, az itteni magyar nemzeti jajdesz@rba keverve, kavarva, kavarodva mással másságával nem mindegy? Hülye az, ki nem látja a jeleket Ömlés helyett marad a csordás! Vagy a csepegés?
#3 | Perje - 2015. szeptember 21. 23:36:56
Kiderült, hogy az a férfi, akit a magyar tv operatőrnő elgáncsolt gyermekestől, nem ártatlan bárány, 2011-en csatlakozott e szír ellenzéki harcosokhoz, sok bűn elkövetés van a rovásán. Volt miért elmenekülnie otthonról: Tenorista a " lelkem", most sportálláshoz jutott, kölykét Ronaldó pátyolgatja.
https://www.rt.co...-militant/
#4 | Perje - 2015. szeptember 23. 15:40:08
#5 | Perje - 2015. szeptember 23. 16:02:55
Félnének a zsidók a muszlim többségtől:
http://propeller....g-ciganyok
s_*_kukk

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.