Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izrael egyre közelebb Oroszországhoz


Izrael és Oroszország között új partnerség alakulhat ki az izraeli kormányfő moszkvai útja kapcsán. Egyik állam sem szeretné a másikkal való összezördülést, s mindketten elismerik a másik befolyását a Közel-Kelet ügyeiben. Ez pedig hosszú távon más utakat is kijelölhet számukra.

Netanjahu tudja, hogy nem állíthatja le az orosz erők felvonulását Szíriában, vélte a Jerusalem Post a látogatásról írt elemzésében. Tudott tény, hogy az oroszok folyamatosan fejlesztik szíriai bázisukat, hónapok óta hadianyagot és a létesítmény fejlesztéséhez szükséges építőanyagokat visznek oda. A cél állítólag egy ezer katonának otthont adó légibázis kiépítése, ahol MiG–29-es vadászrepülőgépek fognak állomásozni és SA–22-es légvédelmi rakétarendszer lesz telepítve. A bázis védelméről T–90-es harckocsikkal bíró haditengerészet gondoskodik, ők a tervek szerint nem vesznek részt a szíriai harcokban. A légvédelmi rendszert jól ismerik az izraeliek, hiszen számos alkalommal harcoltak ellene, minthogy a szíriai hadseregnél is ez a rendszer működik. A Jerusalem Post viszont rámutat, ez esetben orosz katonák fogják irányítani a rakétákat, mégpedig úgy, hogy az izraeli véderő várhatóan ne kerüljön a célkeresztbe, azaz egyértelműen együttműködés körvonalazódik.
Hasonlóképp értékelte Netanjahu útját a Háárec liberális napilap is. Ámosz Harel, az izraeli újság katonai szakértője szerint Netanjahut elsősorban katonai célok vezérlik a Kreml felkeresésekor, amit az is jelez, hogy szokatlan módon Gadi Ejzenkot vezérkari főnök és Hercl Halévi, a katonai hírszerzés főnöke is csatlakozott a Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz utazó izraeli delegációhoz. A tárgyalások hátterében az áll, hogy miután Oroszország az utóbbi időben fejlett katonai légi eszközöket telepített Szíria északi, tengerparti részére, Jeruzsálem megpróbálja elkerülni, hogy harci gépei esetleg összeütközésbe kerüljenek a szíriai vagy a libanoni légtérben az orosz egységekkel. Harel szerint ugyanakkor Moszkva és Washington feszült viszonyát tekintve e látogatást szélesebb összefüggésben is vizsgálni kell. Netanjahu útja az elemző szerint az amerikai–izraeli kapcsolatoknak az iráni atomegyezmény miatti megromlása után akár „hátbatámadásként” is értelmezhető Jeruzsálem részéről. Izrael ugyanis bizalmatlanná vált az Egyesült Államokkal szemben, kétséges számára, hogy a tengerentúli nagyhatalom akarja-e, és ha igen, képes-e hatékonyan képviselni Jeruzsálem biztonsági érdekeit. Aggódik amiatt is, hogy korszerű fegyverek áramlanak be a Közel-Keletre. Az amerikai vezetés élesen elítélte a múlt nyáron az ukrajnai orosz beavatkozást, ezzel szemben Izrael feltűnően tartózkodott a véleménynyilvánítástól, és cserébe a Kreml is csak mérsékelt hangon nyilatkozott a tavalyi gázai övezeti izraeli hadműveletről. A lap szerint egy hónapja fordulópont következett be az oroszok Szíria-politikájában, amikor Észak-Szíriában orosz harci gépek jelentek meg éppen egy izraeli lap, a Jediót Ahronot értesülése szerint, ami az egész világ figyelmét az oroszok hangsúlyváltására irányította – írja az elemző.
Kiválóan tájékozott izraeli biztonsági források szerint a hétfői moszkvai látogatással Jeruzsálem célja annak biztosítása, hogy az orosz légiarzenál ne korlátozza az izraeli légierő mozgásszabadságát Szíria északi határvidékén, és ne törjenek ki tévedésből légi csaták. Ennek érdekében megpróbálnak majd figyelmeztető jelzésekre vonatkozó szabályokat elfogadni, és a katonai vezetőknek talán sikerül koordinációs eljárásokat is kidolgozni. Izrael a Kreml segítségét kéri, hogy a Golán-fennsíkon a szíriai határnál ne történjenek Teherán által bátorított támadások Izrael ellen, és hogy ne kerüljenek fejlett fegyverek az Irán támogatta Hezbollah libanoni síita milíciához. A katonai beavatkozás a Háárec szerint várhatóan Amerikához hasonló státust eredményez majd az oroszoknak a térségben, akik képesek lesznek ütközőzónát kialakítani a dzsihadistákkal szemben, akik Oroszországot is támadják déli részei felől. Az oroszok az Egyesült Államok – szerintük – hibás közel-keleti politikáját okolják az „arab tavaszért”, amely több helyen is háttérbe szorította az orosz érdekeket, mind Kadhafi rezsimének megdöntésekor Líbiában, mind Bassár el-Aszad elnök rendszerének veszélybe sodrásával Szíriában. Moszkva megpróbálja javítani kapcsolatait a szunnita országokkal, Egyiptommal, Jordániával, Szaúd-Arábiával és az Egyesült Arab Emírségekkel. Ezekben az országokban fegyverüzletekre és gazdasági kapcsolatok építésére törekszik.
Link

Hozzászólások


#11 | bujnyik - 2015. szeptember 23. 05:11:15
Nincs it semmi bibi!Összeér a kipa!
#12 | Szalonna - 2015. szeptember 23. 09:40:34
http://www.zdf.de...97860.html

Parázott? Washington új nukleáris bombákat szállít Németországba egy háború esetére
Auf dem Bundeswehr-Fliegerhorst Büchel in Rheinland-Pfalz beginnen in diesen Tagen die Vorbereitungen für die Stationierung neuer amerikanischer...
ZDF.DE|FORRÁS: ZWEITES DEUTSCHES FERNSEHEN (ZDF)

Nincs itt semmi hablaty. Az orosznak mondott politikai elit, legalább annyira orosz mint nálunk magyar.... esetleg Putyin tartalékol oroszokat is ha árulás vagy puccs történne ellene. De van a youtuben egy videó ahol azt mondja hogy Oroszország támogatja Izraelt. s_*_kac
Talán egy holokauszt megemlékezésen adja elő magát!
#13 | Faszbukk Matyi - 2015. szeptember 23. 17:09:24
s_*_ezt ****a!!! Akkor hogy a túróba lehet most megtudni az igazat? Imre...?

Ha ezek is-is-rael seggit nyalják..akkor már minden mindegy..

Különben azt írod hogy ezek a muzlimok csak csalinak vannak itt..és eltakarítják magukat..mert a zsidó a cél?

Már bocsánat de itt vannak már 100 ezrével..hogy fognak ezek eltünni?

A-tom?

s_*_help
#14 | postaimre - 2015. szeptember 23. 20:11:36
Matyi, ahogy "6 millió zsidó". Látom nem igazán megy ez nektek. Nem is erőltetem. Úgy is kiderül.
YouTube Videó

YouTube Videó
#15 | Perje - 2015. szeptember 24. 21:26:08
Paráznak most is, de most az orosz hadgyakorlat miatt.

http://24.hu/kulf...izraeliek/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.