Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Nincs szükség a NATO katonáira Afganisztánban'


A külföldi fegyveres erők kivonulása nélkül nem lehet béke Afganisztánban – mondta Manszúr molla, a tálibok júliusban megválasztott új vezetője a szélsőséges mozgalom honlapján közzétett keddi üzenetében. A tálibok hisznek abban, hogy az afgán politikai erők közötti belső párbeszéd útján megoldást találhatnak "az afgánok problémáira" – hangoztatta a mozgalom vezetője. Ehhez azonban elkerülhetetlen az, hogy a külföldi "megszálló" erők elhagyják az országot.

Manszúr molla az Eltökélt Támogatás fedőnevű misszióra utalt, amelynek keretében húsz ország mintegy 13 ezer katonája – köztük 10 ezer amerikai – képzi ki és látja el tanácsokkal az afgán biztonsági erőket. A NATO vezette nemzetközi biztonsági erők (ISAF) harci küldetése Afganisztánban 2014 végével ért véget.

Manszúr szerint ha a kabuli kormány be akarja fejezni a háborút, fel kell mondania ezekkel az országokkal az összes katonai és biztonsági egyezményt. A külföldi egységek távozása mindig is a szélsőséges mozgalom egyik alapvető követelése volt az afgán kormánnyal szemben.

Miután az iszlamista lázadók megerősítették korábbi vezetőjük, Omár molla halálhírét, Manszúr mollát választotta meg egy tálib vezetői tanács a szélsőséges szunnita mozgalom élére. Értesülések szerint ezzel a döntéssel nem értett egyet minden tálib vezető, s ezért hatalmi harcok törtek ki a terrorcsoporton belül. Manszúr molla ezt "alaptalan híreszteléseknek" nevezte üzenetében.

Attól függetlenül, hogy feltételezések szerint az új vezér megválasztásával viszály keletkezett a tálibok között, a kormányerők elleni támadások nem hagytak alább.

Manszúr molla üzenetét a muzulmán áldozati ünnep (íd al-Adha) alkalmából tették közzé.
Link

Hozzászólások


#1 | Ro-zsola - 2015. szeptember 22. 17:21:18
" az afgán politikai erők közötti belső párbeszéd útján megoldást találhatnak "az afgánok problémáira"
Naná , hogy ezt is " demokratikusan " fogják lerendezni
#2 | monguzking - 2015. szeptember 22. 18:55:57
tálibok mocskos paraziták kiket kikell irtani
#3 | postaimre - 2015. szeptember 22. 19:25:54
Monguz, nagyon formában vagy, látom!
#4 | monguzking - 2015. szeptember 22. 20:23:13
imre meguntam-fenefog maralizálni--öljünk le minden rohadékot---tegnap késö estig osztottam elöször iszlamistákat majd keresztény gyagyásokat--tudom hogy van isten---de azzoknak is szabad akaratuk van kik létrehozták embereket igy ha ember nem képes egy bizonyos tudati szintet elérni akkor embert létrehozo lényeknek joguk lesz a termés learatására--sem termés-sem préda sem bábu nem vagyok-----egy nagyon düh9s ember vagyok ki vadászni akkar s ölni--a vadászokat
#5 | monguzking - 2015. szeptember 22. 20:28:19
amugy meg szerintem a magyarban benne van génjeiben az anyai társadalmi örökség ---baba mária--tiszteljük a nöket---s védjük ha másképp nem megy akkor pusztuljanak azzok a fajok kik nem tisztelik sem az emberi nöi elemet sem a földanyácskánkat
#6 | bujnyik - 2015. szeptember 23. 04:59:22
Egyetértek!Öljük le a magyarországi tálib vezetőket!Tőlem kezdhetjük is!!!!!!!
Ki jön még?
#7 | bujnyik - 2015. szeptember 23. 05:01:07
Nem is inkább minden magyarországi tálibot(a kígyótojásból előbb utóbb kígyó lesz,vagymi?)
#8 | Perje - 2015. szeptember 23. 14:40:51
Ha a tálibok a külföldi megszállókat irtják, nekem semmi bajom velük. Nem kell odamenniük.
Van az egyik tudományosnak mondott külföldi csatornán egy sorozat, amelyben talpig felfegyverzett yenkik páncélautóból tüzelnek rájuk, mint valami vadászaton a vadnyúlra. Azokra, akik a földjüket, hazájukat védik. Hogy "megmondjam az őszintét", és a vadnyulakkal vagyok.
Őket is kiképezte valamelyik nagyhatalom, létre sem jött volna a szervezetük, ha nincs az országban külföldi , először szovjet, majd amerikai beavatkozás.

Részlet a Wikitől:
" A tálibok megerősödésében kezdetben érdekelt volt az Amerikai Egyesült Államok is, amelynek cégei gázvezetéket szerettek volna létesíteni Türkmenisztán és Pakisztán között, ennek jegyében tálib tisztségviselők 1997-ben tárgyalásokat folytattak Texasban az UNOCAL nevű olajipari vállalattal."[4]
_*_aha
Nem különbek náluk a megszállók sem: gyilkolnak azok is, sőt holtakra vizelnek.
http://hvg.hu/vil..._merenylet
#9 | Perje - 2015. szeptember 23. 15:27:48
Szeptember elején amerikai katonák 11 afgán rendőrt öltek meg " véletlenül". Az afgán rendőrök véletlenül éppen a kábszer csempészeket üldözték. Ott is hagyták a fogukat.
http://www.wsj.co...5?mod=e2tw
Ha még sokáig ott marad a külföldi katonai koalíció, az afgánok is kihalnak, mint a dínók.
#10 | monguzking - 2015. szeptember 23. 18:37:29
perje nem értek egyet--az ugyan tetszik amikor amcsi disznokat ölnek de alapvetöen mivel én abszolut szabadság hivö vagyok igy nem türök semmiféle korlátozást s akik igy tálibok is megakarják határozni hogy mi a helyes s mi a helytelen hát én az ilyeneket elpusztitom-dögöljön meg mind aki akkármilyen régmultban élt vagy kitalált szarházi fércmüvét lobogtatva akkar rám kényszeriteni baromságokat..

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.