Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A csehek besegítenének a magyar határ védelmébe


Akkor most csehül állunk? Zéman eleget emlegette a közös európai haderőt, de akkor még Kína Ázsiában volt. Csehország segítséget ajánlott fel Magyarországnak a schengeni határ őrzéséhez – írja az MTI a cseh védelmi miniszter nyomán.

Martin Stropnický közlése szerint a minisztérium és a hadsereg közösen elemzi, mit tudnának Magyarországnak nyújtani. A cseh hírügynökség úgy értesült, hogy Prága határőrzésre szolgáló eszközök kiküldését mérlegeli a megfelelő katonai személyzettel együtt.

Újságíróknak azt mondta, hogy Csehország segítséget ajánlott fel Magyarországnak a schengeni határ védelméhez. „Szeretnénk kifejezni szolidaritásunkat konkrétan, gyakorlati téren is. Jelenleg a Cseh Köztársaság hadseregével együtt elemezzük lehetőségeinket, mit tudnánk nekik nyújtani” – pontosított a miniszter.

Cseh források szerint Prága határőrizeti műszaki eszközöket és néhány tucatnyi képzett kezelő személyzetet, katonát küldhetne Magyarországra. Már korábban felmerült, hogy a csehek az emberek mozgását figyelő speciális műszaki eszközöket küldhetnének.

A cseh védelmi tárca szerdán megerősítette, hogy szükség esetén akár ötezer katonát is tud mozgósítani a cseh határok védelmére. Ugyanakkor Prága kész kisebb létszámú katonai csoportokat küldeni a szír határ mentén elterülő menekülttáborokba is.

A cseh hadsereg szerdán délután hadgyakorlatot kezdett, melynek keretében a Libavá katonai körzetben egy humanitárius tábor építését fogják begyakorolni a katonák.
Link

Hozzászólások


#1 | Ro-zsola - 2015. szeptember 24. 12:07:15
Hát igen. Nem véletlen amit látunk
https://www.youtu...eCX9ifQ7ZM
A videón látható hölgy esete tökéletesen bizonyítja a " menekültek " veszélyét
Mit is tehetünk ? Mivel liberális demokraták vagyunk , az emberi jogokat maximálisan tiszteletben tartjuk , köteleségünk megvédeni a hasonló hölgyeket a szemita csordáktól.
Mielőtt bárki értetlenül állna szavaim előtt , egy kis ízelitő a zsidó-fasisztaellenes koalició müködéséről. Mellesleg megjegyzem , Marie La Pen októberben bíróság elé kell álljon amiért kiáll a francia nemzetért . http://hidfo.ru/2...vezetojet/ Na , ez már dőfi
https://www.faceb...281550600/
Bulgáriából szeretettel : https://www.faceb...036537633/ vagy inkább Lengyelországból ? : https://www.faceb...799689316/
#2 | Balu - 2015. szeptember 24. 13:28:07
Bár mondjuk Stropnicky konkrétan maga a testet öltött Ószövetség, az ötlet önmagában nem is rossz. És a csehek egész "tapintatosan" és okosan állnak a dologhoz. Csak szerintem nem Magyarország déli határát kéne őrizni, hanem egy arasszal még délebbre. Nomeg persze most már a nyugatit és északit is. Lesz itt még V (4-1) + 4 ;)

Ez itt Stropnicky:
media.novinky.cz/788/187887-top_foto1-8y1mt.jpg

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.