Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Újabb csúcsot döntött az orosz korrupció


Ki gondolta volna! Hisz az állam a legnagyobb maffia, illetve maga a maffia. FSB, f@szák vagytok! Eztán minden f@sza lesz! Van még pár gajzer és gajzember..., de ezt ti znajete! Oroszország egyik legnagyobb köztársaságának szinte teljes állami vezetését letartóztatták – a nyomozók szerint a kormány bűnszövetkezetként működött.

Bűnszövetkezetként működött az egyik legnagyobb orosz köztársaság, a komi vezetése, élén Vjacseszlav Gajzer államfővel. A szervezett bűnözői csoport 19 tagjából 15-öt már őrizetbe vett a KGB utóda, a Nyomozó Bizottság (FSB). Köztük van a régió csaknem teljes állami vezetése: a kormányzón kívül a helyettese, a köztársaság miniszterelnök-helyettese, az Államtanács helyi főnöke és a Komi Köztársaság egyik volt képviselője az orosz parlament felső házában.

Gajzer 2010 óta kormányozta a Komi Köztársaságot, a posztra az akkor éppen államfő Dmitrij Medvegyev ajánlotta, 2014-ben a szavazatok 80 százalékával választották újra, tagja az Oroszországot kormányzó Egyesült Oroszország párt legfelső vezetésének.

A vádemelést nem siették el - a bejelentés szerint az kilenc évig tartó nyomozás eredménye, bár a szakértők szerint ez nem indokolatlan, tekintettel arra, hogy ilyen magas rangú állami tisztségviselők még sosem kerültek horogra. Három orosz tartományban 80 házkutatást tartottak, amelyek során több mint 60 kilogramm ékszert és 150 karórát foglaltak le, egyenként 30 ezer és 1 millió dollár közti értékben, valamint vállalati bélyegzők tucatjait, amelyeket off-shore üzletek megkötéséhez, illetve több mint 1 milliárd rubel (15 millió dollár) értékű lopott vagyontárgy legalizálásához használtak fel. Mint a nyomozás megállapította, a Komi Köztársaság vállalatainak egész sorát privatizálták illegálisan - saját zsebükre - a kormányként működő banda tagjai a Russia Beyond the Headlines beszámolója szerint.Link

Hozzászólások


#1 | BUZOGANY - 2015. szeptember 24. 19:09:23
Apam mondta
fiam meg a begipszelt kezu szent szobornak vagy
papi szentnek is maga
fele magaba hajlik a keze,
nem hogy egy tovvarisnak,
:@:Ds_*_ezt
semmi nem eleg az emberisegnek
a foldi eletben s_*_kukk
#2 | postaimre - 2015. szeptember 24. 19:11:06
Itt meg azt írják, hogy a szerződéses katonákat, akik megtagadják a szíriai vigéckedést, hazaárulással vádolhatják meg. http://www.gazeta...5883.shtml Most akkor róka-béka, vagy béka-róka? pedig lassan indulnom kék Dombaszba, csak aztán Damaszkuszban kötődök ki? Végül es mindegy, minden út romlásba vezet.
#3 | Szalonna - 2015. szeptember 24. 19:11:36
Nem beszélve az alacsony minimálbérekről, a negatív gyerekvállalási kedvről, a hatalmas méreteket öltő alkoholizmusról, a felboncolt férfiak 70%-nak a testében találtak valamilyen alkoholt, akkor a nagyméretű öngyilkossági ráta. Putyin a minap jelentette be hogy támogatja az iszlám kultúrát Oroszországban, felújítottak egy újabb mecsetet, itt zsinagógák épülnek ott mecsetek, Moszkvában 2 millió muszlim él, miközben a főbb helyeken ott is kiválasztottak ülnek. Ilyen egy igazi hazafi....
#4 | postaimre - 2015. szeptember 24. 20:03:19
Szalonna, teljesen mindegy mit mondok nektek stratégiáról, politikáról ...bármiről. Egyszerűen nem használjátok a fejeteket és egy egyszerű családmodellben sem vagytok képesek gondolkodni, miből lesz mi és hogyan érheted el a kívánt eredményt. Oroszország tele van kurafi semmirekellő agyatlan ****vel, ahogy ez a purgyé néppé vált magyar is. Itt ugyan mit lehet tenni? Szétqer családok, átvert emberek, alkeszok dohányzók, agyatlan gondolkodásra képtelen massza, és/vagy demagóg agymosott zombik. Elenyésző a kivétel és a szám egyre csak csökken. A lehető legjobb ébresztő a "negatív picológia". Ami tilos, arra buknak, arról beszélnek...a muszlim van, de semmire nem képes, de életre lehet hívni a "kereszténységet", ami értékrendet képvisel, noha Ferenc éppen most ígérte meg, hogy nem fognak a papok több gyereket megbaxni, copatni...., de hát buddisták mégse lehetnek, mert azok meg nem akarnak fejlődést, a muszlim meg nem képes rá, a zsidó meg eleve kizárja. Ez hosszútávú terv. Aszittem gyorsabban megy, de látva mekkora a setítség, szerintem is be kell tartani a kötelező köröket. Én azt se bánnám, ha a mostani szarházi buzi fehér fajnak mutatója is alig maradna, ha a zsidó min egy szálig belepusztulna...a többi meg úgy is megy a pi-csába. Minőségi kérdés, nem mennyiségi és minőség nincs.
#5 | Szalonna - 2015. szeptember 24. 20:40:54
Imre, komolyan azt gondolod hogy így fogják felrázni az oroszokat? A hülyék ott előbb észbe kapnak mint itt, efelől nincs kétség, elég csak megnézni kelet Ukrajnát, amit most Kineveztek Új-Oroszországnak, tele üres agyú kommunistával többek között, ha veszélyben érzik az életüket előbb elkezdenek lövöldözni mint a hülye magyar. Az nem is fog, mert inkább elmegy innen.
Ugye hallottál az orosz nácik által lefejezett muszlimokról, bírókról, ügyvédekről? Ugye hallottál. Itt mennyiszer hallottad hogy cigány védő zsidaj bírót vagy ügyvédet kivégeztek? A rendőrök kővel való dobásán még nem jutottak túl, ha egy zsidót lemocskosoznak Pesten akkor az már szárnybontogatásnak lehet venni, vagy a menóra borogatás - ha ugyan az is nem megrendezett volt - de semmi extra.
Vagy a kelet Ukrajnában harcoló 10-20-on akárhány éves lányok/nők. Itt hol láttál te ilyet Attila - Árpád óta? Műcsöcs és műköröm. Az oroszokban még hülyén is több élet van. De itt? Pesten ami van, az állatkert különb, és az csak Pest.
#6 | postaimre - 2015. szeptember 24. 20:49:29
Szalonna, ahogy állunk, nem is jut ezen túl így másképp kell megoldják. Mit is? Minket,mindenkit személy szerint. Mondta, a népre semmi nincs bízva és nem véletlenül.
#7 | Szalonna - 2015. szeptember 24. 21:02:02
Hozzászokhattunk már hogy mindig mások döntenek a fejünk felett, az a nép amelyik a kazárok beözönlése előtt is liberális volt a vezetőivel együtt, az a nép akar magának szabadságot? Még a románok is lezárták a keleti meg a lengyel zsidók előtt a határt, aztán hova özönlöttek be? Ide, aztán alakult a piramis.
#8 | Perje - 2015. szeptember 24. 21:10:20
Csak ezért, mert rokonyok ők is. Komiszok ezek a komik, azaz zürjének. Sok a zűr körülöttük. Már 2012-ben a nyilaskeresztet választották szimbóleumnak:
http://ch-serverh...dmore=5321
#9 | postaimre - 2015. szeptember 24. 21:27:53
“A korrupció mindig hiba a rendszerben”

Nem igazán pozitív a kép a hazai vállalkozásokról és a vállalkozók lehetőségeiről egy friss kutatás szerint. Pedig a szabályok betartása nélkül hosszú távú, nemzetközi siker elképzelhetetlen – vélik a Prezi és a Ustream vezetői.
http://www.piaces...ndszerben/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.