Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ali Baba és a 40 rabbi


Ez az az írás, aminek nem kellene megszületni, de léten-nyomon utamban állt, így kipenderítem, ne maradjon a szülőcsatornában. Fájjon másnak is a fail, avagy náci-faj újkori története, mely a régi korokat idézi, amikor még körök voltak, hol most ökrök elletve lettek. Akkor belevágok, hátha megjön a kedvem is, ahhoz, amit most inkább a kény szeréből teszek.

Elemi ellenállás van bennem minden írás, összefoglaló és elemzés kapcsán. Idejét múlt és így fölösleges. Ez zsigeri érzésem egy ideje. Ezt a mostanit sem fogjátok érteni, s ha mégis, úgy annak sincs igazán már jelentősége.

Hol is kezdjem? 2010, vagy korábban? Mondjuk i.e. 11500-ban? Rendben, maradjon a helyzet rövid ismertetése közelebbi dátumhoz hű. Tehát „menekülthelyzet”. 2009-ben végleg lebukott a zsidó szabadkőműves-jezsuita-cionista…bilderberges összeesküvés. Kellet új terv, hogy Izrael-Usa-EU ne kezdhessen világháborúba a zsidó vezetőik kóhn-spirációja okán, így megszületett a nagy ötlet a korábban már tervezett kétpólusú világrendről. Na jó, ezt már tervezték, de mivel 2010-ben már izraelnek ki kellett volna provokálnia a világháborút és Oroszország és Kína is beolvasztásra került volna cionista pakliba, így sürgősen lépniük Kelet. Persze Kína és Oroszország ugyanolyan zsidófertőzött területek, mint bármely potens pontja a bolygónak, de ez most kapóra jön, mert álcának is remek fedőtörténet, hogy ők nem kiiktatni, hanem megvédeni akarják az összeesküvő zsidókat a saját maguktól, s mára megértük, hogy Izrael új „barátai” Kína és Oroszország lettek. Hogy telik az idő. A barátaidat tartsd magadhoz közel, az ellenségeidet még közelebb! De térjünk vissza 2010-hez. Szíriában még csend van. Azaz már nincs, mert az oroszok a törökkel, szírekkel, Libanonnal sürgős tárgyalásba és diplomáciai nagyüzembe kezdenek. Assad bejárja az országot és megegyezik Erdogánnal, Ahmadinedzsaddal…a következő 5 éves tervről. Erre ki emlékszik még? Link AS-SUWAYDA / In-Kal Secu.

Mostanra beérett a gyümölcs. Válogatott, fizetett „turisták” nacionalizálják a liberális zsidó-keresztény európai buzi-parádétól visszhagos, korrupt „európai” liberális kulturális sokszínűséget, mely nemrég még cigány-mámorban és zsidó hallelújában leledzve készítette elő egy új államiság, a zsidó-cigány autonóm világcsászárság összeesküvését. De lépjünk tovább! Szóval, idő közben az össze titkosszolgálat fejet cserélt, sőt ki is derült, hogy mindenki meg van figyelve, le van hallgatva és természetesen tudnak mindenről. Merkel (Hitler lány) még 2011-ben bejelenti, hogy a liberalizmus megbukott, Clintonné 2013-ban bejelenti, hogy elveszítették az információs háborút. Lépésről-lépésre, de a média, hírgyártó szervek…sorra fordulna Keletre és persze Kelet is fordul nyugatra, mert Kelet az új Nyugat. Átveszi pénzügyileg, katonailag, szellemileg, vallásilag…szóval cakkompúder a zsidó-mételyezett ostoba Nyugat értelmesebb részét, technológiáját és nem erőszakkal, hanem Szun-Ce-s puha nyomásgyakorlással. Szankciók? Igen, köszönik szépen jól vannak, sőt ez erősíti a hazai gazdaságot. Háborúk? Igen, irányítottan, szépen, komótosan, de kellett ennyi év, hogy az ügynökhálózat is felFEDje magát és megindul-mason a takarítás a Kaukázusokon keresztül Délnek és Nyugatnak.

A pakliban benne volt, hisz ez is volt a terv. A Nyugat ebben kooperál, hisz a „hatalom” azon „problémával” találja szemben magát, hogy létre hoztak egy működésképtelen rendszert és ha nem lesz világháború, úgy nem tudják fenntartani a látszatát annak, hogy béke van. Az új „ideológiai” a visszanemesítés, nemzetiesítés, autonomizálás, elkülönülés egy újabb szövets-égi rendszerben, mely faji alapon szerveződik és valójában a gyökerekhez nyúl vissza…, de ezt rendszert a már meglévő „elit” kell megkösse, de nem maga számára, mert ők korruptak, zsidók, szabadkőművesek és mégsem tehetnek mást. Új, tiszta szellemileg kiegyensúlyozott, stabil, igaz emberek viszont nem nagyon kapkodnak a jövő víziójáért…pedig valójában nincs semmilyen „háború”. Vagyis, úgy van, hogy nincs. Afrika felfejlődik, Kína ott van. Persze mocskos munka, mert ugye egy meglévő érdekrendszert és hozott humanid anyagot kell Emberré formálni sebtiben. a sterillé agymosott bandát. A kereskedelem, együttműködés, világgazdaság robog ezerrel. Kerülik, kikerülik a szabadkőműves zsidó közvetítőket, illetve magukhoz kötik, lekötik őket. Kényes ügylet, mert mindenkiről dosszié van, kompromittáló anyagok, zsarolható azokban a „körökben”. Ettől függetlenül világbéke készül, a történelem eddigi legnagyobb békéje. Alaszkán keresztül vezető gyorsvasút köti össze hamarosan Dél-Afrikai Köztársaságot és Argentínát. A két pólus valójában egy, csak a gyeplő kerül át „Putyin kezébe Obama kezéből”. De itt nem is a személy a lényeges, hisz valójában egy szerepet kell betölteni.

De benneteket jobban érdekel az érdek, mely diktál ebben a káosznak tűnő dinamikus renddel bíró logikus rendszerben, nemde? Nincs illúzióm, nem aki nem érett meg az nem ért meg eztán sem. Az érdekszervezetek újragondolásáról van szó, a hibridek szelekciójáról, semlegesítéséről, összegyűjtéséről és -lényegében- likvidálásáról. Globális szintű folyamat, minden valamire való szervezet, erőszak-bíró organizáció és organizmus erre a tervre van ráállítva. Minden egyszerre zajlik ezért nehéz lekövetni, de minden egy irányba mutat.
-klíma
-víz
-energia
-etnikai tisztogatás
-vallási káosz
-háborúk
-gazdasági krízis
-politikai krízis
-történelmi krízis
Soroljam még…mert úgy tűnik, hogy az oktatás, irodalom, iskolarendszer, egészségügy, vállalkozások, kereskedelem, honvédelem, közigazgatás, rendvédelem…tudomány…minden részterületen, mintha összefonódva, de nagy iparkodással menne az ide-oda átszervezés, „határrevízió”…és sorra buknak meg a tabuk és hullanak a leplek a nagy előre bejósolt mesterségesen generált „népvándoroltatás” kellős közepében.

BRICS, Rubel, Jüan, Dollár…új gazdasági mechanizmus, intézményrendszer, hitelminősítő, szuperbank, Ázsia, Afrika és Amerika –központ? Európa szépen beáll a sorba…, vagy …, de nincs is vagy.
Izrael és a zsidó terrorveszély felszámolása kulcskérdés. Ügynökhálózat felszámolás és átstrukturálás zajlik, de sok kérdés van még nyitva. Ami kulcskérdés, az elbutított, megnyomorított lelkű, szellemű és testű önvédelmi és természetes reflexeivel már nem rendelkező, igazságszeretetre és kimondására alkalmatlanná tett, liberális agymosott, vagy fanatizáltan idegbajossá tett tömegek leszűrése és a köztük is és a kulcspozíciókba helyezett irányítóik, terelőik az „emberiség” zsarolói, zsarnokgyíkjai (tirannoszauruszai) napfényre terelése kulcskérdés. Mehetne ez a központi médián keresztül, de a medián a közepet, közepest jelenti és jelenleg a közepes szint az ásóbéka feneke alatt két ásónyomnyira van, szellemi csúcspontját tekintve. Az igazság sokkoló és gazdasági, morális, politikai, vallási…egyszóval a társadalomnak nevezett irányított, terelt csürhe teljes káoszba döntését eredményezné. Alig hinnék, s ha igen, akkor sem tudnak vele mit kezdeni, mert ha igen, akkor azonnal agyon kellene verniük az össze „vezetőt” az említett szinteke, az meg ugye az „emberiség projekt” teljes kudarcát eredményező aktivitást jelentene.

De nyugi van. Isten nagyvonalú és még a saját hülyeségét is képes megbocsájtani. Nem kicsit galoppoztatta el a földi parazitáit és nem sok híján ez a teljes törlést eredményezte volna. Az illumináti és a B’naiB’irth…de a többi „ártalmatlan” szabadkőműves –jezsuita-mormon- (összességében zsidó-cigány) társaság nem csipkeverő szakkör ám) és ugyan egy ideig úgy tűnhetett, hogy jó ötlet egy szűk hibrid körnek ekkora hatalmat adni a kezébe, hogy öljenek, pusztítsanak, hazudjanak és dúljanak minden emberi értéket (melyet mi annak vélünk)…, de ez az az opció nem vezetett a várt eredményre. Illetve az „istenek” egyik típusa ezt is várta, a másik meg most nagyon morcos. De erről tudnotok sem kell.

Amiről kell, arról meg úgy sem vesztek tudomást. Szóval, Izrael felszámolása és a terrorista zsidó „faj” és irányítói likvidálása elkerülhetetlen. Közel –Kelettel ismerkedik most Európa…illetve Európa most ismeri csak fel Jew-rópát, hogy valójában a zsidó-katolikus összeesküvők a muszlim szemitákkal közösben perverz mocskos játékot űztek, űznek az emberekkel. A fenyegetés egyértelmű. Katonai mozgósítás, polgári védelem, sőt maga a polgár is kénytelen a lusta tohonya agyát lassan gondolkodásra használni és kóhn-frontálja magát a tényekkel.

Nem tetszik? nekem igen! Lassan eljön az „én időm” es. Bár lassan, de biztosan ez egyre kevésbé érdekel. Nem kihívás az idióták „mentése”…
Egy pillanat alatt egész Európa bemozdult és rossz szomszédi v-iszonya lett, miközben Ukrajnában háború, Moldávia kész rá…Románia, Bulgária…Jugoszlávia és Csehszlovákia is, de Lengyelország és Nemétország…és gyakorlatilag minden „álnemzeti” cionista, vagy anticionist, vagy liberális, esetleg „nemzeti”, vagy nevezheted bárminek kormányzat egy kottából játszik. A zsidó alakot váltani igyekszik, beolvadni a „nemzetibe” és lesz eztán nacionalista…mint annak idején, Hitler-Siklgruber idejében. De nem változott semmi, ahogy Hitler – Merkel vonal sem, se a judapesti német bevonális emlékmű, vagy Horn Brüsszeli szobra, vagy a képmutatások zöme, mely ugyanolyan hazugság, mint amilyenekhez eddig hozzá voltunk szoktatva, csak nem tudtuk még, hogy az-ok. De mára legyen világos az ok! Ami történik oka és okozói is vannak. Mi vagyunk az okok. De mi vagyunk az okozók is, ki-ki szerény képességei szerint és dimenzió-jártassága alapján kapja meg a besorolását, beosztását.

Mindenki érdeke, hogy a lehető leggyorsabban és legzökkenőmentesebben menjen végbe a változás, mely az „emberiség” szelekcióját illeti. A „menekültek” kérdése valójában zsidó-kérdés. persze nem csak zsidókról van itt szó, hanem az ügynökseregükről, menthetetlen fertőzöttekről, agymosottakról…akiknek „menekülniük kell”, és/vagy színt vallani. Egyiptomban megkezdték a tisztogatás. Kaukázusban és most Szír területen és persze jewrópába terelTEKen is megy az adatbázis –futtatás. Minden szolgálat összejátszik ebben a kérdésben, nincs NATO és nincs Oroszország „ellentét”. Jól előkészített munka zajlik, kölcsönös „kiutasítgatásokkal” és a java csak eztán jön. A jövő hírei zöme Oroszországról fognak szólni. Orbán egyelőre hivatalosan is a jóbiknak megírt program papírformája szerint lépeget Moszkva utasítására, de Európa egészének „üdvére”. Bére valószínűleg az „új” EU rendszer, vagy a V4 tiszteletbeli elnökének szerepe lesz és a bohózat következő fejezetében Vona-Zazrivec fog bohóckodni, mint nemzeti, nemzetszocialista, népnemzeti néppárti fitymaszűkület. A fokozatosság elve a sok barom és a „demokrácia” miatt elengedhetetlen kellék. Lesz kis szükölés, mert a „nemzetegyesítést” és a cigány-zsidó összeesküvőket nekik kell egy táborba passzírozni a sok ostoba magyarral. Ezt fel kell még tupírozni az ide telepítendő „menekült” izraelitákkal, melyből most is van 2 millió, már határokóhn belül és a visszaterelt cigányokkal…miközben Erdély függetlenedik, Felvidék, Délvidék, Kárpátalja és lehet még Őrvidék is vissza lesz rendezve, sőt a Szent Korona égiszére hivatkozva becsatlakozik Horvátország is megent a „Szent Szövetségbe”. Okos alku, ugye? Habsburgok adnak király-purgyét is és a lengyel király ezt jóvá is hagyja, miközben minden oroszok cárja is trónra lép. A lényeg nem is ez, hanem az átrendeződés, mely esélyt ad a normális létre és a bűnösöket (érdemek szerint) el lehet takarítani csendben. Nagy zajt nem csaphatnak, mert az egész rendszer velejéig romlott és nincs nembűnös, megalkuvó gerinctelen sunyi a hivatalokban és a zöld asztalok mellett. Sajnos az össze rendőrt, ügyészt, bírót, politikust sem lehet likvidálni (pedig de szeretném) egy rövid sorozattal, mert a rendszerben t-ERROR keletkezne és zárlatos lenne, ugyanis ez a parazita fogyasztói társadalom nem lenne képes feldolgozni egy ilyen szükségszerű traumát. Igen, a tetvekre, idiótákra is tekintettel kell lenni, hisz ez a szaporító anyag, amely a jövő generációját a tojólyukján keresztül engedi és tán azokból már lehet némileg ember. Két generációnak kell így nagy iramban megjelenni és a minőségből, nem a szapora parazita fajtából, melynek a sokasodásának gyorsan véget kell vetni. Ez nem is lehet titok! A HUN birodalom újra éled, egyelőre tele álhunyóval, de ezen most változtatni nem a mi dolgunk. Az ébresztés nem kívánságműsor. De az, hogy a fajok szét lesznek válogatva, ne legyen kérdés, még akkor sem, ha mára akkora nagynak tűnik a keveredés. Ember-nemember…ilyen egyszerű ez. Aki emberi minőséget ér el, az marad, aki nem az megy a …
Erkölcs és becsület a jelszó és persze újra kell gondolni a vallási mániát is, mely az anya, nő és a férfi, no meg a gyermek fogalmát és szerepét is helyére kell tegye. Isten így akarja. Ha nem, akkor is így lesz!
Nem megyek a részletekbe jobban, az oldalon kin van minden és túl van már magyarázva rég. Ami engem illet már nagyon unom. Nem a változást, chemtrailt…közönyt, hanem az értetlenséget, éretlenséget. Ezt kudarcként élem meg. Végül is a többit is, de minél több kudarc ér, annál szívósabb leszek. Elmehetnék így is szivattyúnak. Változtatnom kell nekem is. Mivel nem lesz „nagy háború”, így a bennem felgyülemlett bosszúvágyat másoknak kell kiélni. Az biztos, hogy nem megyek bele, hogy szabadon elmehessen minden gané, ahová akar, alku fejében! Ha mód lesz rá, nem akarom összemocskolni a kezem sem ezzel a parazita bandával. A lábam is megteszi. De addig is …közben napok teltek el, mert vagy 2 hete kezdtem bele ebbe a rövid semmitmondásba. Be kellene fejezni, de nagyon!


Miközben Európában kitör a kamuháboború, a holokamu…és a gyalázat, minden szépen rendes kerékvágásba fordul. A hulladék összetakarít maga után és elhordja magát. De ezt józan ésszel nem lehet józanul szemlélni! Moszkva rendezi a muszlim világot, felszabadítja Jewrópát a faszista-náci zsidó veszélytől, bankároktól és átveszi a világgazdaságot, csak így csendben. Kína csendestársként, majd egyre hangosabban alátámasztja az „új gazdasági mechanizmust”. Persze sokan meg fognak halni! Remélem! Azt is, hogy személyesen intézhetek el sok férget, vagy ha nem is én magam, de legalábbis közöm lesz a célszemélyek likvidálásához. Ez nem tölt el jó érzéssel. Most, hogy lassan a külföldi munkavállalásnak is vége, vagy nekiállok könyvet írni, vagy elkezdem a csirkeprojektet, magángazdálkodást, vagy kimegyek Dombaszba szétnézni és kicsit felvasaltatom a ráncaimat, vagy mindezt így, ebben a sorrendben. Van még 2-3 év arra, hogy komótosan baxakodjanak egymással és átszervezzék a rendszart, a jóbikos zsidó csürhét is megfuttassák…, mert az istenbarma nép vihogva kívánja saját pusztulását. A népet pedig nem illik kiirtani…pedig nagyon megérett rá (mindegy mi az oka, hogy megmérgezték az elméjét, lelkét…meggyőződésem, hogy a zömnek sem bocsánata, sem lehetősége nincs már ezen változtatni. A „szeretlek Magyarország” projekt és az „érezd magad otthon” baromságok nem nekem valók. Jó ha jön a háború és bármi lesz, az biztos, ölni tudnék zokszó nélkül és nagyon, persze higgadtan és demokratikusan no meg szükségből, hazaszeretetből és ellenvetés nélkül, majd később megbánva és az istenre, vagy mi re rákenve a dolgot, hisz ő akarta ezt, mi meg a kis majmai mit is tehetnénk, ha a nagy szarházi így alakította a dolgait. Persze valahol nevetek az egészen, mert röhejes, szánalmas az összeesküvés-gyakorlat és a társadalomnak nevezett csürhe terelése, „oktatása”, manipulálása., de ha isten lennék, szégyellném a pofámat amiatt, hogy ez a csorda a számlámra ír(t)ható. Ide ez az írásom az utolsó. Folytatás a másik oldalon, odaát, ahol a zigazság is van. Nem akarok már sokat írni. Nincs hozzá huzalmam. Elmúlt. De többen úgy érzik, hogy meg kell osszák a gondolataikat és nektek is kell egy fészek, ahol hitetlenkedhettek, anyázhattok és bánthatjátok egymást. Így itt megtaláltok:
http://www.magyarnemzetikormany.com/piuvb/
Link


Akinek regisztráriós gondja akad, ne szégyellje. Valamiért nem egyszerű, de van akinek sikerül, van, akinek nem. Olvasni így is tud, hozzá meg rég nem szóltok már érdemben, így csak pár aktív tagnak lenne hasznos a bejegyeztetés, hátha gyűjtik a híreket, vagy elmagyarázzák a világ folyását, ahogy eddig is tették, több-kevesebb sikerrel.

Ha valakinek gondja van: dokibubo@gmail.com cím alatt kereshet.

A dolgok paradox logikája szerint most kellene a legjobban egymásra találnotok és végre megegyezni mindenben, de nem lesz így. Nem lehet. A keserű poharat fenékig kell üríteni! Ez mindenkinek a maga játszmája, sorskönyve. De ne higgyétek, hogy itt és most van vége. Igazából el sem kezdődött még. Ne feledjétek, semmi nem az, aminek látszik, s ha mégis, az ebben a világban nem illeszkedő élmény, így szabaduljatok meg az élménytől mihamarabb! Viszlát odaát!

Hogy is mondják arrafelé az idióta jóbikos zsidó körökben? Szebb jövőt? Az igazság ettől sokkal kacifántosabb, mert az egyenest alig értik. Az iszlám menti meg Európát...a zsidó csürhétől!Hozzászólások


#21 | Perje - 2015. szeptember 26. 15:39:36
"A szaúdi király fiának konvoja okozhatta a tragédiát"

Kohnvoj lehetett a mekkai tragédia oka, valóban. Túl sok az iráni halott.:| Eltűnt a helyszínem Irán korábbi libanoni nagykövete is, aki sokat tett a jó iráni-libanoni kapcsolatért.Vannak ott a közelben olyanok, akik ezt a két nemzetet nem különösebben kedvelik, sőt mi több, félnek tőlük.. Ráadásul a libanoni Nás-r-allah helyeselte az oroszok szíriai beavatkozását is, mások meg nem, mert az oroszoktól is félnek. Főként ha offshore hadgyakorlatoznak a közelben.;)
#22 | postaimre - 2015. szeptember 26. 16:42:29
Rozsola, Perje....itt folytatjuk,. vagy majd kiderül lesz-e rá igény, vagy hanyagoljuk, mert úgy is mindegy, de legalább úgy teszünk, mintha nem lenne az. http://postaimre....m/news.php
#23 | Szofi - 2015. szeptember 26. 20:59:06
Talpi, ne türelmetlenkedj! Aki nem embernek született ide, annak nem az a dolga, hogy ember legyen. Az embernek a "születhetőség" az egyetlen szabad akarata, amikor választhat. Zsidónak is születhettél volna, vagy arabnak, cigánynak, négernek, vagy bárminek. Aminek tettek volna, az lennél. Fehér vagy és az sem teljesen jó, így szelektálnii, rátalálni az egyetlen igazságra, magyarnak lenni, megtalálni önmagadat egyedül... Na azt hiszem ez minőség.
Nézz túl ezen a káoszon, ezen az életen! ;)
#24 | talpi - 2015. szeptember 26. 22:29:07
Szofi
:)
Én ezen már régen túl vagyok, igaz, vannak "buktatók" s mégis úgy gondolom, a "bölcsek köve" még nem esett a kezem közelébe. Nem is kívánom. Túl lenni a "káoszon"? nos, nagyon egyszerű volna, természetesen akkor ha nem volnának oly sokan a "háttérben", nem csak nekem, Neked és sokan másoknak, akik maguk "ebben a közegben" érzik igazán jól magukat, "Magukat" s ide igyekeznek másokat is berángatni. Nos, tudod, itt a bökkenő, mert ugye, ha szeretnél "túl lenni a káoszon" akkor elsősorban önmagadban kellene "rendet rakni" mi sem egyszerűbb, Hiszen ha elejétől végéig elemzed a rendszer és annak mozgatóját, akkor hamar-"hamar" rájössz, a gyenge pontjaira. Nos ezeket igyekszel megosztani másokkal is, hogy mire is kellene figyelni, hiszen, a szeme előtt zajlanak az események. erről beszél itt Imre is és még oly sokan. De látod? mégsem hiszik, mert nagyon jól beágyazva és szépen csomagolva történnek az "etetések",. És lőn csoda, eszik is az"égi mannát" . Csak tudod ebbe a butábbja, azonnal beledöglik, míg a látszólag" okosabbja, hosszú és keserves kínhalált fog halni. Nos, akkor a születhetőség, avagy a "tanulás a fontos"? Mert szerintem oly mindegy, hogy valaki, cigány, vagy zsidó, vagy fekete, hiszen attól még lehet "ember". Tévednék, ? Lehet, bár sok-sok olyannal találkoztam olvastamban, kikről jobban ez tudtam képzelni, hogy előző életükben, akár MAGyarok is lehettek. Ezzel szemben, mit látok-tapasztalok,? a Magukat MAGyarnak vallók között, egyre és egyre több a liberalizált fertőzött, akkor ki is a zsidó? Avagy cigány, netán, szír, na nem "sire"/bár az származás jogilag megállapított attól még lehet olyan sík hülye, hogy mutogatni kellene/. Beszélgetünk itt mi mindenféle nációtól, de hol vannak az igaz " nacionalisták"? Hol vannak a valós nemzet tudattól átitatott emberek? Ugyanis korábban írtam, vannak itt vagy ötszázan. rendben, nos, ha ez az ötszáz/tisztelet a kivételnek/ nem csak Imre nyakára telepedett volna, hanem tenne is a Nemzetért mint olyanért, amiben"hisz/?/ akkor számoljunk csak, ne többet, mint a "baráti kört" mondjuk 4-5 fővel?
Akkor mit is kapunk eredménynek? kereken 25.000 embert,. Jelentős szám, nem? Ezzel szemben mit tapasztalsz-tapasztalunk? Azt, hogy ****ul csak olvasnak, ha arról van szó, hogy "önellátó legyen, vagy tényleg a család mindenek előtt", akkor azonnal telefonos segítség, vagy Imre, jaj, most mi legyen. Erre van szükség?
A nagy nemzeti gondolkodóknak? Nem, nem mert Imre is csak egy, de ha igazából gondolkodásban, kitartásban csatlakozik másik, akkor már ott a lehetőség! De sajna nem így van, mindenki ül a seggén, ábrándozik és várja a megváltót, holott, Ő maga a megváltás.
Önmaga és környezete megváltása, a Nemzet megváltása, megváltója, még akár azon az áron is, hogy esetleg lemondások tömkellegét kell, látszólag elviselnie.
Holott tudjuk, nincs győzelem "áldozatok" nélkül. Nos, akkor csak azon gondolkodók áldozzanak és ha lehet mindent és mindenkit, akik tényleg tenni akarnak?
A nagy szart, ezért vallom mára azt, hogy számomra " a legkisebb támogatása a legfontosabb", hiszen, azokban még nem csalódtam, de a "nagyok" na az már más tészta. Ugyanis rohadtul benn vannak az erdőben, és oly ostoba némelyik, hogy már üvölteni tudnék a " vakságán és butaságán", de nem teszem, NEM. Egyszerűen hagyom, mint Imre is, "menjenek az útjukon, de akkor ha keserű pirula jut nekik" akkor ne engem keressenek, mert nem tudok mit kezdeni velük. Van, sok van akin érdemes segíteni, akinek érdemes segíteni, kiért-kikért érdemes, akár véremet is adni, de ezek nem azok. Ezt Neked nem akarom magyarázni, mert semmi szükség rá, tudod magadtól is.
"Ne türelmetlenkedjek" eszemben sincs, sőt, hagyom a dolgokat, mert ha "szólnék" úgy járnék mint Imre, egyesek, "hiteltelennek" tartanának /tartanak is hiszen én összeesküvés elméleteket gyártok/ de hogy is van ez? Az évek óta szép lassan érthetően elmondottak süket fülekre találtak, s most? Most mindenki jajong és a másikat hibáztatja, hogy miért ne szólt, hogy ekkor a baj?
Az Istenit, hányszor kell elmondani egy "igazságot" hogy győzedelmeskedj a hazugság felett? Hányszor kell elmondani, hogy "semmi nem az aminek látszik"!
Ezerszer? Rendben, de ez nem az ezer egy éjszaka meséi, ott lehet derülni, " Ali Baba és a negyven rabló meséjén", de ez nem az a történet. Itt van talán negyven, d nem rabló, akik igyekeznek elmondani a "frankót" és mit látsz ezerrel a szemed akarják, a lelked gyötrik és mindenféle összeesküvősnek lehordanak. Sebaj. "Rátalálni az egyetlen igazságra" nos olyan mint igazság, az bizonyos viszonylagos, kivéve az egyetlen igazságot.
Annak birtokában viszont nagyon kevesek vannak, Őket általában Istenítik, én pedig csak egy szürke kis egér vagyok.
Magyarnak lenni, igen, annak de teljes mértékig, akár még azon áron sis, hogy ezért "kitaszított leszek".
Az vagyok, úgy gondolom, Magyar, mert a MAGyar még messze van, bárnem tudom, hiszen az "egyetlen igazság az az, hogy akként élek és ítélek, nem pedig valami zsidó " lobbi érdekszférája vagy bűvköre vezeti gondolkodásomat, a barátaim, már akik vannak, hasonlóan gondolkodnak, viszont, ha "idő van" akkor mérget vehetsz rá, egyik sem lesz kíméletes, de én magam sem. Aki elárulta a Nemzetet a Hazáját, mindegy milyen módon, vagy céllal-célból, annak gyötrelem a visszamaradt ideje és megváltás lesz számára a halál, vagy önkezűleg, vagy más által, akár, nevezhetjük "migránsnak is"
#25 | spartakusz - 2015. szeptember 27. 07:50:53
Kedves Talpi!
Ehhez az álláspontomhoz - véleményemhez mit szólsz - jól látom - ha azt írta volna: " a mindenkori rendszer ellen..." szerencsénkre beírta a jogszerű rendszer ellen szót - így a békés út megvalósítható - ahogy leírtam nem?

ÍME:

"...László Kiss Tibor Geri ;Bárkivel, aki az ősi magyar értékrendet vagy a népszuverenitás elvét vallja, a diktatúra rendszerét akarja felszámolni, és utána nem pápai királyságot és nem is demokráciát, hanem első lépésben néphatalmat akar

Kedves Geri Tibor úr!

Tiszta sor és érthető az értőknek a fenti idézetet tőled vettem és idéztem ; de mit akarnak a spartakuszok!

Ők azt akarják, adassék meg az Istennek, ami az Istené, ami császáré az a császáré; írhattam volna királyt is, és az én kiegészítésemmel ; adassék meg az érték- előállítónak az ami az érték-előállítóké!

Pont úgy kell ezt végbe vinni békésen, ahogy elvették tőlünk ; ezt le is írtad ; 100000 ember előtt kikiáltva a helytelen megszüntetése és a helyes visszaállítása.

De van egy bökkenő ; amíg nekik hatalmukba volt a fizikai erő gondolok itt a rendőrség ; meg más tényezőkre ; pl. pénz birtoklása ; buszokkal való összehordása a jó népnek; addig nekünk ez nincs! Illetve lesz csak!

Eddig ; de utána amikor olvasod ; e sorokat rádöbbensz ; hogy legelső feladat a védelem erők megszervezése, ami garantálja az ügy végig vitelét ; az helyett, hogy nehogy újból elhangozón: most menjetek haza pl. akár 20000 embernek is! Ugye érthető voltam!
Hibás az a jelmondat is ; aki magyar az velünk tart ; ugyan kérem amikor e hazában sok nemzetiség kisebbség van – nem mondhatjuk ; azt mondhatjuk aki a rabszolga - diktatúra sorból kiakar szabadulni az velünk van ; mindig tartózkodni kel a megosztást szolgáló kifejezésektől . Tapasztalatom és tudásom-hitem okán írom ezeket!

Természetesen Hun Birodalom felépítési elvén alapulva az önvédelemre és még véletlenül se a támadásra ; hogy helyt adjunk alaptalan megtámadásnak jelen esettünkben a mostani kormánynak aki a rendszer erőszakos megdöntésére szervezkedik meg stb. okán likvidálja a kezdeményezést. Ez a módszer a 10-ed 100-ad 1000-red alap elvén működik ; és nem tudják de már vannak tizedek, sőt századokról is tudok már ; de legyen a kisebbségeknek is akikkel szövetségben lépve együttesen akarunk a rabszolga ; diktatúra sorból szabadulni ; így cigány tized ; meg stb. meg zsidó tized, meg német tized, meg stb, népek akik hazájuknak tekintik a MAGYAR HONT SZÜLŐ HELYÜKET!

A KOORDINÁTORA TERMÉSZETESEN A TÖBBSÉGET KÉPVISELŐ MAGYAR!

A többi részlet kérdés, hogy Imolya katona ügyészt idézzem aki elmeszelt akkor régen!

A BIZALMAS SZIGORÚAN TITKOS HADI TERVET CSAK SZEMÉLYESEN LEHET MEGBESZÉLNI!

Kivitelezhető? Igen ki! Csak egy - hónapra kell vissza állítani a láthatatlan HUN BIRODALMAT! Utána minden nép saját területén egyazon népével közösségben építheti a népuralmán alapuló emberi társadalom közösségét ; folyamatos fejlődésben ÉLÉSBEN EGYMÁST SEGÍTVE!
Az ön védelmisek pólóján a felírat SPARTAKUSSOK írás legyen!

Most abba hagynám ; mit szóltok hozzá –

Id. Kiss László
Ui: különben a jelenlegi törvényük is engedi, mert úgy fogalmaz a jogszerű rend ellen szervezkedik; nem jogszerű ; MERT - az nagyhatalmak erőszakos segítésével jött létre – MEGSZAKÍTVA HUN – MAGYAR EZREDÉVEK JOGFOLYTONOSSÁGÁT meg stb.
Tetszik · Válasz ; 5 perce

innen:
idézve:
https://www.faceb...nref=story

véges türelemmel ma már: id. Kiss László
#26 | Arany - 2015. szeptember 27. 08:55:07
Kedves Talpi!

Talán van egy ilyen mondat: "Nekem olyan emberekre van szükségem, akiknek nincsen rám szüksége..."
Lehet, hogy pontatlan...?

Talán túl sok vizet nem zavartam ezen az oldalon, sokat tanultam, de egy élet tapasztalatával a hátam mögött talán néha én is tudnék másoknak segíteni, de legalább meghallgatni, mert sokszor az a legtöbb!
Tisztában vagyok vele, hogy az életkor nem érdem, de talán mégis valamennyire számít... Valamikor őseink azért figyeltek a szavaikra.

A megélt dolgokból vannak tapasztalatok, és azt senki nem veszi el tőlem, és ez addig tart, amíg az ember józanul tud gondolkodni. A gondjai, és váratlan események között is EMBER marad. Lehet, hogy nagyon egyedül, de ember.

Voltak, akik kérdezték a véleményemet, részben tanácsot is kértek, és a töredékét sem próbálták megtenni. Utána én lettem a fekete bárány.... Kicsit olyasmi, amiről Te is írsz.
Soha nem viseltem el a hazugságot, és sokan fel sem fogják, mennyire könnyen lebukik az, aki hazudik, vagy éppen megjátssza magát, ami azért hamar kiderül.

Amikor életem egyik legnehezebb szakaszát éltem, akkor volt itt valaki, aki azt mondta, hogy mit foglalkoztok vele, pedig nem sok volt az a szó, ami rólam szólt. Írtam egy gondolatsort, ami talán mindenkinek valami tanulságról szólt volna, de Imrétől azt a kérést kaptam, hogy nem ide tartozik, írjam a csevegőbe... Odaírtam... Nem tudom, hányan olvasták...?
Írod, hogy sokan vallják magukat nagy magyarnak... Már ott kezdődik a buktató, aki erről beszél, az legtöbbször csak beszél. De így van ez mindennel, nem csak a magyarsággal, hanem minden egyéb tulajdonsággal. Nem mondani kell, hanem tenni.
Az pedig nem mindig jelenik meg úgy, hogy mások is tudjanak róla, főleg ha mindezt nem harsogva teszi az ember.

Amiken keresztül mentem, talán másoknak is szolgálhatott volna tanulsággal, igaz nem váltotta volna meg az országot, de magunkat is csak részletekben és lassan ismerjük meg, hát még a körülöttünk lévő kegyetlen világot. Túl sok a szemedbe jót mondó, és a hátad mögött leszóló ember. És ez nem csak az itteni tapasztalatom, hanem az egész életem tanulsága. Olyanok is alkottak rólam véleményt, akik egyáltalán nem ismernek.

Mondod, magunkat kell változtatni, és alakítani, megismerni. A lényegen régen túl vagyok, de ma is tanulok, mert úgy gondolom, hogy ennek csak a halál vet véget, legalábbis itt a földi síkon.

Valóban sok esetben semmi nem az, aminek látszik, de mégis kellenek olyan kis belső világok, ahol legalább ezt a tételt elfelejthetjük. Nekem volt, a világom egyik fele elment, és ezek után is talpon kell maradni, minden szempontból. A világot megváltani nem tudom, nem is akarom, csak legalább a környezetemben tudjanak a gondolataimról, még akkor is, ha látszólag valaki nem fogadja meg, de hiszem, hogy valahol mélyen amit mondok, ott marad, és szükség esetén működni fog.
Többet nem tehetek, mert mindenki saját sorsának a kovácsa, és az erőszakot senki nem szereti, nem is ér semmit, mert csak az valami, ami belsőből, és őszintén működik. Ezt sem olyan könnyű felfedezni...

A keserűségen pedig túl kell lépni, még akkor is, ha nem könnyű, abban lehet bízni, hogy történik mindig valami olyan, amire előre nem számítottunk, és akkor kell a cselekedeteinket a legjobb tudásunk szerint irányítani, amennyire képesek vagyunk.

Lett volna sok tapasztalatom az elmúlt másfél év alatt, amit ha leírok, talán másoknak is segít, mert mindenkinek nem kellene magának megtapasztalni, ahhoz, hogy "lásson"... De erre nem volt alkalmas a felület, akkor meg kinek, minek.

Nem tudom, segítettem-e, de most is tudom, és látom, hogy itt sem mindenki azt mondja, amit gondol, illetve másoknak jó tanáccsal szolgál, csak a sajátját sem képes megoldani...

Áldás! Sok erőt, és kitartást!

Ui: Ahogy végigolvastam, túl sok benne a "talán!... De az élet is ilyen.
#27 | Szofi - 2015. szeptember 27. 11:28:21
Arany! Pontosítok. Az a valaki nem azt mondta, hogy mit foglalkoztok vele, hanem azt, hogy úgy üzengettek, hogy nem vagy jelen. És csakis erről volt szó.
#28 | hamu - 2015. szeptember 27. 20:24:23
Valahogy nekem is a szíyemhez nőtt ez a felület, ez a szellemi tér. Ezért írok.

Fájlalom, hogy nincs megegyezés még abban sem, hogy az oldal mire használható. Van aki szerint társalgó, mások szerint érzelmek, átélt sokkok leírására, vagy segítségkérésre, megint mások civakodásra, vagy térítésre használták. Vannak olyanok, akik arra, hogy a nemzetközi nagyhatalmaknak üzenjenek, vagy hogy megfélemlítsék az ellent. És néha arra is, hogy írtak összefoglaló elemzéseket, mint Rozsola és Imre. Politikai témájút. Mások hasznos receptek tettek közzé, vagy jó filmeket.

Sajnos, ez mind-mind különböző cél. És azt kell mondjam, hogy a tapasztalat is azt mutatja, hogy így nem alakul egységesség. Igaz, hogy mindenkinek joga van arra használni, amire csak az adminok engedik. És így, vegyesen, többen is vagyunk, mintha csak egy-egy célra használnánk. Vegyük észre, hogy ez azzal is jár, hogy higul a minőség. Sem recept-osztásban, sem Spartakus kiváló filmjei szempontjából, de még Imre összegzéséből sem ért el jó eredményt. Az elmúlt öt év alatt haldoklásnak indult az az intellektuális entitás, ami ezen az oldalon született. És talán el is fog pusztulni. Nagy hiányosságnak látom, hogy nincs tisztázva az, hogy mire szabad és mire nem használni. továbbá, az is furcsa, hogy tanítási szándékkal megírt értekezés után jövő kérdezők gorombán le lettek hülyézve. A tanítási szándék így nem érvényesül. Amúgy ez is rendben volna, mert jogos lehet akár, de mondjuk ki, ha ez az igazság. Merjük kimondani. Nincs türelmünk igazán tanítani. Csak annyi, hogy írunk egy összefoglalót, aztán mindenki értse meg. minden elfogadható egyébként, csak nincs kimondva. Nincsenek jól követhető normák. Pedig az igazság része volna. Felszabadítana.

Sokunk átesett kisebb, nagyobb sokkon ezekben az években. érthető, ha rosszul esik, hogy nem kaptuk meg azt a törődést, amit elvártunk volna. Azonban, ha az oldal nem vállalja fel a lelki gondozást, azt tudomásul kell vennünk, el kell fogadnunk. Mert ez olyan, mint a menekültáradat. Csak annyit tudunk befogadni, ami az erőnkből telik. És a többit nem haragból fordítjuk vissza. Nincs erőnk már rájuk.
#29 | Szofi - 2015. szeptember 29. 13:07:42
Talpi! :)
Élni és élni hagyni, ez lehetne egy élhető világ. Lehetne kiegyenlítődés elvileg, de nem lesz, mert nem azonos a cél, nem azonosak az erőviszonyok. Aki nem embernek születik, vagy nincs esélye rá a környezete miatt, hogy azzá váljon, esetleg gyengeségből nem teszi, pedig megtehetné, úgy nem lehet ezt a helyzetet megoldani. Míg Te egyenesen mégy és tudod mi a célod, addig a nem ember - vagy ember alatti lény - soha nem arccal és szemből támad, hanem bárhonnan, hogy némileg kielégítse apadhatatlan vágyát és néhány (jó nagy!) falathoz jusson. A káoszt ez okozza és a féreg fizikai, aljas ereje. A verseny, a pénzügyi rendszer, a PR kommunikáció, a reklámok, a média és az összes lélektelen és mesterséges mechanizmus mind ennek a káosznak a fenntartására szolgáló fegyverek megspékelve az erőszakszervezetekkel.
A lakosság - ahogy neveznek bennünket - mind iszapszerű holtak, zagyvaságukban harsány és mégis néma jelen helyzetünknek. Védtelen csürhe és nem véletlen, hogy a civil lakosság számára a töltött lőfegyver birtoklása tiltott. Ha így nézem ezt a masszát én sem adnék nekik fegyvert. Aki mégis olyan, mint mi és nem hat rá az elmekontroll, az meg egyszerűen járulékos veszteség. És itt jön a mérhetetlen fájdalom, amely bármeddig elviszi az egészséges lelkületet, mert kénytelen társas magányban megélni az életet. Egész életében mindenütt kívülálló lesz, mint egy kiterített plakát úgy nézi a körülötte rohanó, mások által életnek nevezett semmit. Viszont a tagadáshoz megvan a végső jogunk. Az a "születhetőség", melyben eldönthetjük hogy melyik utat választjuk. A káoszban.
Nem elkeseredésből írom ezt, csupán felfogtam, hogy mi sokkal kevesebben vagyunk. Ezért lehet kívülre, felfelé menni, ki ebből az egész rendetlenségből, hogy rálátásunk legyen a rendszerre. Mi mindnyájan elszenvedjük egyéni sorsként az életünket - és persze vannak szép dolgok is -, de ha jobban belegondolsz, soha semmi nem volt a tulajdonunk, ami az anyaghoz ragadt sárembert ebben a mocsoktól bűzlő anyagban tartja. A létezésünk itt csupán néhány évtizedig tartó birtoklás. Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok hiba nélküli, belezuhanok a tulajdonlás mélységes szakadékaiba, veszekedve, harcolva a magam igazáért, csendes pillanatokban szégyenkezve és mégis tudva, hogy igazam van. :)

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.