Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Magánhadseregek (orosz nyelvű)


A lényeg: nem a nemzeti sergek, hanem a lenyúlt aranyból, pénzekből, drogkereskedelem, korrupció...finanszírorzott magánhadsereg végzik a "titkos operációk", kormánydöngetések "fekete munkák" zömét, teljesen "legálisan", valójában illegálisan. SzerinteTEK itt mi a helyzet? A zusa haderő, vagy zizraeli ami benn van a berkeken belül, ugyan mennyire zsoldos? A benn lévő zsidók és a most beáramlók? Hm?Link

Kilenc perc alatt eltörölhetnék Izraelt a föld színéről 2012 02 05


Mértétek a zidőt? Sokszor kilencven perec telt el és a zsidók azóta is menekülnek...ide! Miért nem nyolc, vagy hét, esetleg hat, vagy öt...4, 3, 2, 1...? „Kevesebb mint kilenc perc alatt” el lehetne törölni Izraelt a föld színéről, írja szombati blogbejegyzésében Alireza Forghani iráni kompjutermérnök, az iráni Forradalmi Gárda Baszidzs milíciájának volt tagja. A hangsúlyozottan magánvéleményét közlő Forghani tervét az iráni sajtó is felkapta és részletesen közölte, írja a Ynet News.

50-60 ezernyi CAHAL katona a Kárpát-medencében 2011 02 25


Nekem úgy tűnik az archivumot blokkolják...de olvassatok addig is...! NaplóKét filmélményem ötvöződik most bennem, de nem hiába, illetve nem véletlenül. Apokalipszis most; Kocka trilógia – és minden metafizikai üzenetük most dolgoznak bennem. De lásuk először a lényegtelen dolgokat. Netanjahu óva intette az izraelitákat hogy belevágjanak lendületből egy háborúba, mert nagy meglepetés érheti őket. A CAHAL (IDF) nincs felkészülve egy elhúzódó háborúra és lassan leszerelik őket pszichológiai paradoxonokkal körüllőve a terror-hordát. A paradoxon szerint, ha gyengékre támadnak és legyőzik őket, akkor terroristák, s ha a gyengék győzik le őket, akkor meg pipogyák. Ez a vesztes-vesztes pozíció a játék-elméletben. A kis huncutok most eljátsszák a hat tyúk cahalálát, miközben a lényeg már megint nem ott, hanem nálunk történik.

A menekültek összehozták a szlovák és a magyar szélsőjobbot


Összefújja a szemetet a szél. A jóbikos zsidó-cigány banda, hvim-es zsidó banda és a néppárt ...micsoda határrevízió lesz itt! Marian Kotleba vezette Mi Szlovákiánk Néppárt szimpatizánsai szombaton Bősön tüntettek, ahová megérkeztek az első menedékkérők az ausztriai menekülttáborból - adta hírül az Új Szó. A szlovák szélsőségesekhez csatlakoztak a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Priama demokrácia képviselői is.

Értem


Rozsolával még 2013-ban leveleztünk! Tán most még érthetőbb, bár kétlem.
"A cikksorozatnak van egy fontos üzenete. Románia nagy gondban van.
Áprilisban Nagyszebenben volt a cigányvilágtalálkozó. Érdemleges dolog nem történt hála " valakinek ".
A napokban a Likud-PDL soraiban a jelenlegi államelnök vezetésével beindult az önálló Erdély gondolatának felvetése.

Zsidó betelepítés Magyarországra


Csurka István Magyar szemmel 2001. június 28.-augusztus 02.
Sorozatot kezdek el ma. A közlendő anyag terjedelme nagy, megmondani sem tudom, hogy ennek az írásnak hány része lesz. Az Izraelből Magyarországra irányuló tőkebefektetés útját, módját, célját kívánom végigkísérni, különös tekintettel az "ingatlanfejlesztésekre". Ez a szó azért van idézőjelben, mert új keletű, és talán szándékosan is homályos tartalmú. A magyar fül még nemigen érti, hogyan lehet egy ingatlant fejleszteni.

Megszólaltak a szabadkőművesek


Ezen be kell xarni! Még több kettős kereszt, szentkoronázás...és a csapat tele van velük...de siralmas...ha pl. d'rabik is hozná a köténykéjét, bogár is...varga is...és patrubány is... Az Európát végveszéllyel fenyegető népvándorlásról tartott szeptemberi nemzetpolitikai előadása végén Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke kérdésre válaszolva említést tett az európai szabadkőművesség egy héttel korábbi, szokatlan megszólalásáról.

Vona Gábor: Izrael egy agresszor állam 2010 11 09


Az arc-hívumból...ugye értitek milyen bonyolult ez az "EU"...izrael és befogadás, menekülés kérdés? Azóta zazri nem kicsit copja őket...de hát csak meg kell legyen az akasztása es! Ejnye, miket nem beszél a Zazri, még a végén csúnya antiszemét lesz Soros Gyuri örömére? Paranoid? Vona Gábor, a Jobbik elnöke az izraeli társulási szerződéssel kapcsolatban kijelentette, hogy ez a szerződés olyan elemeket tartalmaz, melyeket izrael az Európai Uniós csatlakozáskor is megkapna.

Kínai lap: Magyarország befogadó ország


Ahhát, csak hát ez már rég nem "Magyarország", hanem qva zsidó-cigány és mindenféle szemét gyűjtő - és gyújtóhelye. Az európai életmód, az oktatás színvonala, a levegő minősége és az üzleti életben rejlő lehetőségek teszik vonzóvá Európát a kínaiak számára - állapítja meg a China Daily című angol nyelvű napilap, amely Magyarországot befogadó országként illusztrálva, egy Budapestre költöző kínai példájával indítja hétfői összeállítását.

Defektes a magyar menekültvédelmi rendszer 2012. április 24


Csak ismétlésnek...! Link
De sürgős lett! De ki "mene, mene, menetekel" ide, ha nem a mocskos zsidó? Miért is lettünk törvényileg "befogadó ország"? Gottfried Köfner, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) közép-európai regionális képviselője szerint sürgős intézkedésekre van szükség ahhoz, hogy a magyarországi menekültvédelmi rendszer a nemzetközi normáknak megfelelően működjön.

55/2010. (III. 11.) Korm. rendelet a befogadó nemzeti támogatás részletes kormányzati feladatairól


Mivel a "menekültek" NATO katonai operáció résztvevői és az ország területe MŰVELETI TERÜLET...így mi a kérdés? A Kormány a honvédelemről és a Magyar Honvédségről szóló 2004. évi CV. törvény 37. § (2) bekezdés a) pontjában, 50. § (4) bekezdésében és 207. § (1) bekezdés g) pontjában kapott felhatalmazás alapján, az Alkotmány 35. § (1) bekezdés b) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

Balog: a befogadó Magyarország képét szeretnénk erősíteni 2011-04-08 12:21


A cigány-zsidó már akkor ezt nyekeregte! Tessék figyelni! Bár akkor a cigány-zsidóról volt szó. Ja, most is! Balog: a befogadó Magyarország képét szeretnénk erősíteni A kormány, a civil szervezetek, az egyházak a befogadó Magyarország képét szeretnék erősíteni - jelentette ki Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára pénteken Budapesten.

Ismét bevethetik a japán katonákat külföldön


Tanuljátok meg: "Szájjon arra!" Így köll köszönni a japán deszantosnak, ha a kert végében összefuttok véle. Rögtön aztán használjátok a "drasztye" kifejezést, mely nemzetközi hívójel. A most megszavazott törvények úgy szólnak, hogy kizárólag Japán szövetségeseinek védelmében, az országra leselkedő közvetlen veszély esetén lehet mozgósítani a hadsereget.

El­ren­del­ték az ön­kén­tes tar­ta­lé­kos ka­to­nák be­hí­vá­sát!


Nyugi, béke van! Most mit aggódtok? Ja, hogy a határok záródnak, EU "hullik", katonai mozgósítás van...usa-izrael...Oroszország és Kína...én szótam! A Ha­tá­ro­zott Fel­lé­pés 2015 el­ne­ve­zésű gya­kor­lat fel­ada­ta­i­ban vesz­nek majd részt, rész­le­ge­sen hív­ják be őket a mig­rá­ciós hely­zet miatt.

Hogyan változtassuk meg a világot?


Há, hogy? Egy atomháború, vagy hagyományos, de aztán pacekba...? Esetleg öngyiklkos lehetene az összes tetves zsidó-cigány, szabadkőműves titkostársaságos....és a többivel már elboldogulunk magunk is, a nukikuki qva anyját ennek a tetves művilágnak! Ha nem arra koncentrálunk, hogy mik a lehetőségeink, hanem arra, hogy mi az, amit valójában meg akarunk oldani, gyorsabb és erősebb hatást érhetünk el. Itt az ideje átkapcsolni a gondolkodásunkat.