Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az igazság értéke


Gyakran előfordul, hogy túl sok energiánkba kerül egy információkkal tele, hosszabb cikk elolvasása, vagy egy tartalmasabb előadás meghallgatása. Szükségünk van a vázlatos, gyorsan átfutható irásokra, melyek egy sorban foglalják össze a lényeget, amit aztán gyorsan, rohanás közben "bekapunk". No, de mennyivel jobb egy szépen megteritett asztal mellett, a számunkra megfelelő társaságban házifőztet falatozni!? ... tovább a teljes íráshoz

Magyarországon is parancsnoki központot akar létesíteni a NATO


Na a nato hozza össze a Varsói Szerződés logisztikáját? Micsoda csavar. A NATO további regionális parancsnoki mközpontokat akar létrehozni a keleti tagországokban, így Magyarországon és Szlovákiában - közölte pénteken a német médiának adott nyilatkozatában az atlanti szövetség egyik szóvivője. E tervekről a tagállamok védelmi minisztereinek október 8-ikai brüsszeli tanácskozásán kívánnak dönteni.

Oroszország óriási lehetőséget kapott


Befejezett tényként közli, múltidőben. Azt a Surgyelánját! De most akkor az lesz, hogy.... Oroszország az elmúlt években megmutatta, hogy már nem papírtigris. Érdekeit saját közel-külföldjén igen hatékonyan érvényesíti, Amerika belebukott a vele való konfrontálódásba, és most az amerikai és európai bizonytalankodás miatt óriás tér nyílt számára a világhatalmi bemutatkozáshoz, nem is hagyja ki.

Közös szerb-magyar határ menti járőrözés lesz a jövőben


2,5 éve már tudták...és? Mit nem lehet ezen érteni? Magamat ismétlem 3013 februárjából. Körkörös védelem? De hol a kör és ki a támadó? Tán nem a illegális betelepülők? Közös szerb-magyar határ menti közös járőrözésről írt alá jegyzőkönyvet szerdán Belgrádban Pintér Sándor magyar belügyminiszter és Ivica Dacic szerb miniszterelnök, aki a belügyi tárcát is vezeti - jelentette a Tanjug szerb hírügynökség.

Orbán: Nincs zsidó összeesküvés az ország megszállására


Biztos? 2011-s nyekergése ennek a díszvaxnak, aki maga is összeesküvő..., de kinek van még kérdése?
(Olstein, tán a stratégiai elemzőid jelezték, hogy többet kellene olvasnod az oldalt, hogy tudd, mi lesz a vége? Minden szavad fordítottja igaz, de köszönöm, hogy felhívod a köz figyelmét arra, hogy a zsidó közellenséggé tette magát!) A kormányfőt nem aggasztják a magyarországi antiszemita tendenciák.

Lezsidózták, megverték a korrupciókutató professzort


Finom célzás, bár a lincselés se lenne már elég. Én a tömeges kivégzést javaslom....persze demokratikusan! A korrupciókutató napok óta hasztalan ment egy igazolásért. Már két órával zárás előtt sem kapott sorszámot. Amikor harmadszor mondták neki, hogy nem tudják fogadni, elkérte a nyitva tartásról szóló tájékoztatót.

Melyik a legnagyobb napl(op)ó tapló?


Egy tanálós kérdés csak gombaszakértőknek. Még nem atom, de az es lehetne. Szavazzatok! Aki nyer, az veszt!

Magyarország kiemelt célpont


Így van, a zsidó-cigány betelepülés és magyarellenes terrorizmus szempontjából...., de hol a retkes qva zsidó anyátokban voltatok eddig és mennyien is? lesz olyan hibrid-holokoszt, hogy belekódultok! Az utolsó pillanatban vagyunk, Európa végre rádöbbenhetne, hogy meg kell védenie a tengeri és a szárazföldi határait – jelentette ki a Magyar Időknek adott interjújában Horváth József. A polgári elhárítás, valamint a katonai titkosszolgálat volt főigazgató-helyettese úgy véli, Magyarország az iszlám szélsőségesek kiemelt célpontja, hiszen Franciaország mellett hazánkban él a legnagyobb zsidó közösség.

ROMAGYILKOSSÁGOK: DECEMBERBEN ÁLLHATNAK ÚJRA BÍRÓSÁG ELÉ...


pestisracok.hu/wp-content/uploads/2013/09/csontos-660x440.jpg

ROMAGYILKOSSÁGOK: DECEMBERBEN ÁLLHATNAK ÚJRA BÍRÓSÁG ELÉ A KATONAI TITKOSSZOLGÁLAT VOLT VEZETŐI

Oroszország és Törökország garantálja a biztonságot


Orbán meg mehet "EU" főnöknek, mert jó kisfijó vót. Következő fázis indul! Törökország és Oroszország a legfőbb garancia a közel-keleti térség biztonságára - jelentette ki csütörtökön Feridun Sinirliogluval török külügyminiszter az orosz kollégájával, Szergej Lavrovval tartott találkozón Szocsiban.

Visszaéléseket vélt felfedezni, elbocsátották az Országgyűlési Őrség fegyelmi tisztjét


Ezen be kell xarni! Ilyen hülyét. Feljelentést tesz, meg minden...a hülye fegyelmis tiszt és megsértődik, ha kirúgják. Barom. Remélem ez nem felvezetés ..., mert nagyon nincs kedvem már szépen beszélni... Szolgálati visszaélések gyanújáról számolt be a Központi Nyomozó Főügyészségen megtett feljelentésében az Országgyűlési Őrség egyik eltávolított munkatársa. A nyomozást ugyan megszüntették, de a feljelentő panasszal élt – közölte az ügyészség az Átlátszóval. Az Országgyűlés Hivatala megkeresésünkre csak az eljárásra vonatkozó kérdésekre válaszolt, arról, hogy folytattak-e belső vizsgálatot az elbocsátott feljelentő által kifogásolt ügyekről, nem nyilatkoztak.

Az elnöki testőrség őrizetbe vette az államfőt és a miniszterelnököt Burkina Fasóban


Így is lehet.... Az elnöki testőrség betört a kormány ülésére és őrizetbe vette az államfőt és a miniszterelnököt Burkina Fasóban szerdán. Az ENSZ főtitkára és Biztonsági Tanácsa a tisztségviselők azonnali szabadon bocsátására szólított fel.

Erősödő kínai-izraeli kereskedelem és technológiatranszfer


Izrael második legjobb "barátja" Kína. A legeslegjobb, természetesen "Oroszország".... Egy forró augusztusi napon a terhes Meirav Rene Shacked Peking 798 nevű művésznegyedében sürgölődött, hogy rendezvényén minden simán menjen. Heteken át küldözgette a meghívókat olyan kínai üzletembereknek, akik izraeli vállalatokkal akarnak együttműködni.

Magyar startupok vették be a héber Szilícium-völgyet


Az izraeli zsidó legjobb "barátja" a magyarországi zsidó...és az ostoba állat magyar. Kalifornia után a világ második legnagyobb technológiai központja Izrael, és ezen belül is Tel-Aviv a hightech fővárosa, ahol minden négyszáz lakosra jut egy startup. Az itt megrendezett innovációs fesztivál után egyetlen kérdésünk maradt: egy hasonló hazai rendezvényen fogunk-e valaha látni idős, matyóruhás netvállalkozókat?

Történelmi pillanatokat élünk!...


- A bevándorlók most verik tönkre a balliberális csürhét

Ez a "balliberális" kicsit erös

Gyurcsányt megdobálták kövekkel, Vadait meg egyszerűen áthajították a szögesdrótkerítésen. A hülye bevándorlópátyolgató idiótáknak pedig alágyújtottak autógumimáglyákkal.

Nos, megértük ezt a pillanatot is. Amit nem sikerült megoldani 25 év alatt egy egész országnak, azt néhány száz föltüzelt menekültnek mondott vadállat megtette pár perc alatt. Fölszámolták és tönkreverték a magyar baloldalt és a liberálisnak mondott rablóbandát.