Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ka(na)las orvosság


Nem ezt akartam képelni, de lassan eljön a gyógyírja minden betegségnek.
Jól vagytok? Na nem baj, majd elmúlik. Csak vicceltem ám! Annak jobb, aki amúgy sincs jól.

Megint nem jött össze az IGAZ mondás!


Megint nem jött össze az IGAZ mondás! :-)

"...amelyekhez hasonlókat Európa eddig csak az 1930-as, 1940-es években látott."

vagy

"...Rámutatott: a kerítésépítés, valamint a kutyák és fegyverek használata nem oldja meg a menekültkérdést."

Alakul az új világrend


Írásomban egy amerikai és egy orosz politikai stratégával készített interjú alapján teszek kísérletet a két birodalomra jellemző elképzelések különbözőségének felvázolására.

ORFK válasz a rendőrgyilokra...igazán tanulságos


Nos, a közérthetőség kedvéért, miről is van szó! Van jó és békés megoldás? Van! Csak nem erre a jelenlegi állapotra! És ez még mindig csak a "kezdet". Ugye bizsereg már!

Áttörték a röszkei határt, könnygázt vetettek be – ÉLŐ


Most kék hátba támadni a sok vérbuzi zsidócsicska geci "rendőrnek látszó" parazitát, nem? Már mindenhol ennek a fizetett mocskos bandának koldulnak, mert így akarnak újra presztízst a mocskos megélhetésieknek, hogy "védik a hazát" jeszót biggyesztenek rájuk! Nos, irány a parlamenti zsidócsürhét...ratatata, ezeket meg beleszorítani a tengerbe...demokratikusan! Kedden megnéztük a magyarkanizsai befogadóközpontot. A szerb-magyar határhoz közeli településen lévő táborban lézengenek a menekültek. Akiket buszokkal idehoznak, nem sok időt töltenek a sátrakban. Videó. Link

Németország, Hollandia, Osztrákia kéri vissza szaranyát a FED-től


Közben félnek, hogy részben eltűnt, részben wolframizálódott a gyarmati zsidó-csicska kormányok által betolt arany. Most meg mindenki függetlenedni akar, mielőtt jön a rubel és a yüan. Ja, a hírek tele a FED bejelentésének előszelével, hogy kamatyot emel, vagy nem... Itt: Link

Másfélmillió zsidó Magyarországon


Miket találok 2010-ből...a mandiner megcikkezett, de most lelem meg és nagyon ott van. Azért profi vagyok, nincs mit szépíteni! Posta Imre lélekbúvár, a Köztársasági Őrezred volt pszichológusa március 16-i blogbejegyzésével médiatörténeti léptékű hőstettet hajtott végre. A Kuruc-kompatibilis szaftos zsidózásnak ma már az utcai tömegsport hungarista hipp-hipp hurrájaként önmagában aligha van sportértéke. A valódi áttörést azzal érte el a szerző (akinek sztárolásával egyébként már a Kuruc is felhagyott, igaz, nem zsidózása, hanem Jobbik-kritikája miatt), hogy mindehhez a nevét is arcát is adja:

Tel Avív-Paktum? (2005-ös, de 10 év távlatából...hm...)


A magyar nemzetbiztonság megelégelte, hogy tizenöt éve nem dolgozhat a hazai érdekeket sértő izraeli behatolások ellen. Informátorunk teljes tényállást adott át Orbán Viktor izraeli útjával kapcsolatos háttéranyagról. Miután a háttéranyag olyan adatokat is tartalmazott, amelynek ellenőrzésére szükség volt, ezért a Moszádba beépített magyar érdekeket védő barátaink segítségét kértük.

Közös fellépést sürget Putyin


Há' ez az! Irán is ezt mondja, hogy közösen lépjenek fel az usa-eu-izraeli szabadkőműves zsidó terroristák likvidálásáért! Lehet benne valami, de én nem tudok közösen fellépni, viszont remekül elücsörgök a babérjaimon. Szóljatok, ha van már "köz", mert ahogy látom, a közöny még mindig a butasággal veTEKszik.
Az Iszlám Állam Jeruzsálem, Mekka és Medina szent városainak elfoglalását tervezi, emellett azonban Oroszországot és Európát is veszélyezteti, hívta fel a figyelmet Vlagyimir Putyin orosz államfő Dusanbéban, a Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezetének csúcstalálkozóján.

Görögországban már ez van!


Romániának hasznosítania kell az elvándorolt románok potenciálját


Figyeltek? Mindenki "húzzon haza"...de persze a dolog messze nem ilyen egyszerű. Most itthon vagyok, de vagy 300 ezret a tetvek közül ki kék iktatni gyorsan, hogy úgy is érezzem. A munkát szívesen elvégzem, megbecsülés se kell érte. Klaus Johannis román államfő szerint Romániának hasznosítania kell az országból elvándorolt románok potenciálját.

Megölte anyját egy dán lány, miután lefejezős ISIS-videót nézett


Lisa(rd) = gyík! De szerintem minden öjrópai liberálbuzinak ezt kék tenni! Jó ez az iszlám, nekem tetszik...a módszertana, bár Janó biztos ezt is jobban csinálja majd...asszem hamarosan sora lesz ennek is. Lisa megszállotja lett az iszlámnak.

Rotschild és a menekült-ipar alias zsidó felforgatás


www.controinformazione.info/wp-content/uploads/2015/07/Lord-Rotschild-incontra-un-rabbino.jpg

Az említett osztrák médium állítása szerint a migránsok pénzelése, illetve a velük történő kereskedelem mögött az Egyesült Államok áll, de legfőképpen a Rothschild dinasztia (konkrétan az NM Rothschild&Sons Limited privát bankárai).

Magyar légtéren át Szíriába


A Varsói Szerződés új tagállamai a régiek. Kérdés van? Az utóbbi napokban több híradás is megjelent a Bassár al-Aszad szír elnöknek nyújtott orosz támogatás fokozásáról, így arról is, hogy Moszkva a tengeri mellett légi úton is segély- és fegyverszállítmányokat küld a damaszkuszi rezsimnek. Megtudtuk: Latakiába tartó orosz katonai utasszállító repülőgép legalább egy alkalommal Magyarország felett is áthaladt.

Mérgező növényvédelem: egy francia gazda először nyert pert a Monsanto ellen


Na, a "független igazságszolgáltatás" mocskos szabadkőműves zsidajaival mi történt? Semmi? Béke, nyugalom? Szeptember 10-én történelmiként ünnepelt győzelmet aratott egy francia gabonatermesztő az amerikai cégóriás ellen: a lyoni bíróság másodfokon is megerősítette, hogy a Monsanto Lasso nevű gyomirtója okozta súlyos egészségkárosodását. A nyolc éves küzdelem eredményeképp a gazda kártérítést igényelhet, annak ellenére, hogy a biotechnológiai vállalat bejelentette, a Semmítőszékhez fordul.