24. órában vagyunk a pontos idő: 23 óra 50 perc!
Írta: postaimre - Dátum: 2015. szeptember 23. 15:07:08
Mészáros az NBH-s? Ettől azért komolyabb elemzést el bírtam volna viselni a nagy büdös zsidó--cigány helyzettel kapcsolatban, de nyilván így üzentek, hogy mire nem szabad figyelni, vagy mégis! A pontos idő, 32 óra 45 perc...a meccsnek rég vége! "Nekünk és főleg nekem nagyon tele van a hócipőm ezekkel az életükért futó menekültekkel! Miért is? Többek közt azért is, mert az európai vezetők mintha elfelejtenék, hogy Európát mi tettük Európává!

Teljes hír
Mészáros az NBH-s? Ettől azért komolyabb elemzést el bírtam volna viselni a nagy büdös zsidó--cigány helyzettel kapcsolatban, de nyilván így üzentek, hogy mire nem szabad figyelni, vagy mégis!A pontos idő, 32 óra 45 perc...a meccsnek rég vége! "Nekünk és főleg nekem nagyon tele van a hócipőm ezekkel az életükért futó menekültekkel! Miért is? Többek közt azért is, mert az európai vezetők mintha elfelejtenék, hogy Európát mi tettük Európává!
Most pedig azt látom, hogy egy emberöltő és vége Európának! Addig pedig etetjük őket, majd hálából gyerekeinket nyomorba döntik, velünk együtt. Keményen és határozottan kell lépnünk,
hiszen megmaradásunk a tét.
24. órában vagyunk a pontos idő: 23 óra 50 perc!

Az a magyar politikus, aki ezt nem látja az hazaáruló!
Európai politikus, aki ezt nem látja Európa árulója!

Mészáros Imre
elnök,
Gój Motoros Egyesület
+36-30-9-41-61-81"