Ali Baba és a 40 rabbi
Írta: postaimre - Dátum: 2015. szeptember 25. 12:50:19
Ez az az írás, aminek nem kellene megszületni, de léten-nyomon utamban állt, így kipenderítem, ne maradjon a szülőcsatornában. Fájjon másnak is a fail, avagy náci-faj újkori története, mely a régi korokat idézi, amikor még körök voltak, hol most ökrök elletve lettek. Akkor belevágok, hátha megjön a kedvem is, ahhoz, amit most inkább a kény szeréből teszek.
Teljes hír
Ez az az írás, aminek nem kellene megszületni, de léten-nyomon utamban állt, így kipenderítem, ne maradjon a szülőcsatornában. Fájjon másnak is a fail, avagy náci-faj újkori története, mely a régi korokat idézi, amikor még körök voltak, hol most ökrök elletve lettek. Akkor belevágok, hátha megjön a kedvem is, ahhoz, amit most inkább a kény szeréből teszek.

Elemi ellenállás van bennem minden írás, összefoglaló és elemzés kapcsán. Idejét múlt és így fölösleges. Ez zsigeri érzésem egy ideje. Ezt a mostanit sem fogjátok érteni, s ha mégis, úgy annak sincs igazán már jelentősége.

Hol is kezdjem? 2010, vagy korábban? Mondjuk i.e. 11500-ban? Rendben, maradjon a helyzet rövid ismertetése közelebbi dátumhoz hű. Tehát „menekülthelyzet”. 2009-ben végleg lebukott a zsidó szabadkőműves-jezsuita-cionista…bilderberges összeesküvés. Kellet új terv, hogy Izrael-Usa-EU ne kezdhessen világháborúba a zsidó vezetőik kóhn-spirációja okán, így megszületett a nagy ötlet a korábban már tervezett kétpólusú világrendről. Na jó, ezt már tervezték, de mivel 2010-ben már izraelnek ki kellett volna provokálnia a világháborút és Oroszország és Kína is beolvasztásra került volna cionista pakliba, így sürgősen lépniük Kelet. Persze Kína és Oroszország ugyanolyan zsidófertőzött területek, mint bármely potens pontja a bolygónak, de ez most kapóra jön, mert álcának is remek fedőtörténet, hogy ők nem kiiktatni, hanem megvédeni akarják az összeesküvő zsidókat a saját maguktól, s mára megértük, hogy Izrael új „barátai” Kína és Oroszország lettek. Hogy telik az idő. A barátaidat tartsd magadhoz közel, az ellenségeidet még közelebb! De térjünk vissza 2010-hez. Szíriában még csend van. Azaz már nincs, mert az oroszok a törökkel, szírekkel, Libanonnal sürgős tárgyalásba és diplomáciai nagyüzembe kezdenek. Assad bejárja az országot és megegyezik Erdogánnal, Ahmadinedzsaddal…a következő 5 éves tervről. Erre ki emlékszik még? Link AS-SUWAYDA / In-Kal Secu.

Mostanra beérett a gyümölcs. Válogatott, fizetett „turisták” nacionalizálják a liberális zsidó-keresztény európai buzi-parádétól visszhagos, korrupt „európai” liberális kulturális sokszínűséget, mely nemrég még cigány-mámorban és zsidó hallelújában leledzve készítette elő egy új államiság, a zsidó-cigány autonóm világcsászárság összeesküvését. De lépjünk tovább! Szóval, idő közben az össze titkosszolgálat fejet cserélt, sőt ki is derült, hogy mindenki meg van figyelve, le van hallgatva és természetesen tudnak mindenről. Merkel (Hitler lány) még 2011-ben bejelenti, hogy a liberalizmus megbukott, Clintonné 2013-ban bejelenti, hogy elveszítették az információs háborút. Lépésről-lépésre, de a média, hírgyártó szervek…sorra fordulna Keletre és persze Kelet is fordul nyugatra, mert Kelet az új Nyugat. Átveszi pénzügyileg, katonailag, szellemileg, vallásilag…szóval cakkompúder a zsidó-mételyezett ostoba Nyugat értelmesebb részét, technológiáját és nem erőszakkal, hanem Szun-Ce-s puha nyomásgyakorlással. Szankciók? Igen, köszönik szépen jól vannak, sőt ez erősíti a hazai gazdaságot. Háborúk? Igen, irányítottan, szépen, komótosan, de kellett ennyi év, hogy az ügynökhálózat is felFEDje magát és megindul-mason a takarítás a Kaukázusokon keresztül Délnek és Nyugatnak.

A pakliban benne volt, hisz ez is volt a terv. A Nyugat ebben kooperál, hisz a „hatalom” azon „problémával” találja szemben magát, hogy létre hoztak egy működésképtelen rendszert és ha nem lesz világháború, úgy nem tudják fenntartani a látszatát annak, hogy béke van. Az új „ideológiai” a visszanemesítés, nemzetiesítés, autonomizálás, elkülönülés egy újabb szövets-égi rendszerben, mely faji alapon szerveződik és valójában a gyökerekhez nyúl vissza…, de ezt rendszert a már meglévő „elit” kell megkösse, de nem maga számára, mert ők korruptak, zsidók, szabadkőművesek és mégsem tehetnek mást. Új, tiszta szellemileg kiegyensúlyozott, stabil, igaz emberek viszont nem nagyon kapkodnak a jövő víziójáért…pedig valójában nincs semmilyen „háború”. Vagyis, úgy van, hogy nincs. Afrika felfejlődik, Kína ott van. Persze mocskos munka, mert ugye egy meglévő érdekrendszert és hozott humanid anyagot kell Emberré formálni sebtiben. a sterillé agymosott bandát. A kereskedelem, együttműködés, világgazdaság robog ezerrel. Kerülik, kikerülik a szabadkőműves zsidó közvetítőket, illetve magukhoz kötik, lekötik őket. Kényes ügylet, mert mindenkiről dosszié van, kompromittáló anyagok, zsarolható azokban a „körökben”. Ettől függetlenül világbéke készül, a történelem eddigi legnagyobb békéje. Alaszkán keresztül vezető gyorsvasút köti össze hamarosan Dél-Afrikai Köztársaságot és Argentínát. A két pólus valójában egy, csak a gyeplő kerül át „Putyin kezébe Obama kezéből”. De itt nem is a személy a lényeges, hisz valójában egy szerepet kell betölteni.

De benneteket jobban érdekel az érdek, mely diktál ebben a káosznak tűnő dinamikus renddel bíró logikus rendszerben, nemde? Nincs illúzióm, nem aki nem érett meg az nem ért meg eztán sem. Az érdekszervezetek újragondolásáról van szó, a hibridek szelekciójáról, semlegesítéséről, összegyűjtéséről és -lényegében- likvidálásáról. Globális szintű folyamat, minden valamire való szervezet, erőszak-bíró organizáció és organizmus erre a tervre van ráállítva. Minden egyszerre zajlik ezért nehéz lekövetni, de minden egy irányba mutat.
-klíma
-víz
-energia
-etnikai tisztogatás
-vallási káosz
-háborúk
-gazdasági krízis
-politikai krízis
-történelmi krízis
Soroljam még…mert úgy tűnik, hogy az oktatás, irodalom, iskolarendszer, egészségügy, vállalkozások, kereskedelem, honvédelem, közigazgatás, rendvédelem…tudomány…minden részterületen, mintha összefonódva, de nagy iparkodással menne az ide-oda átszervezés, „határrevízió”…és sorra buknak meg a tabuk és hullanak a leplek a nagy előre bejósolt mesterségesen generált „népvándoroltatás” kellős közepében.

BRICS, Rubel, Jüan, Dollár…új gazdasági mechanizmus, intézményrendszer, hitelminősítő, szuperbank, Ázsia, Afrika és Amerika –központ? Európa szépen beáll a sorba…, vagy …, de nincs is vagy.
Izrael és a zsidó terrorveszély felszámolása kulcskérdés. Ügynökhálózat felszámolás és átstrukturálás zajlik, de sok kérdés van még nyitva. Ami kulcskérdés, az elbutított, megnyomorított lelkű, szellemű és testű önvédelmi és természetes reflexeivel már nem rendelkező, igazságszeretetre és kimondására alkalmatlanná tett, liberális agymosott, vagy fanatizáltan idegbajossá tett tömegek leszűrése és a köztük is és a kulcspozíciókba helyezett irányítóik, terelőik az „emberiség” zsarolói, zsarnokgyíkjai (tirannoszauruszai) napfényre terelése kulcskérdés. Mehetne ez a központi médián keresztül, de a medián a közepet, közepest jelenti és jelenleg a közepes szint az ásóbéka feneke alatt két ásónyomnyira van, szellemi csúcspontját tekintve. Az igazság sokkoló és gazdasági, morális, politikai, vallási…egyszóval a társadalomnak nevezett irányított, terelt csürhe teljes káoszba döntését eredményezné. Alig hinnék, s ha igen, akkor sem tudnak vele mit kezdeni, mert ha igen, akkor azonnal agyon kellene verniük az össze „vezetőt” az említett szinteke, az meg ugye az „emberiség projekt” teljes kudarcát eredményező aktivitást jelentene.

De nyugi van. Isten nagyvonalú és még a saját hülyeségét is képes megbocsájtani. Nem kicsit galoppoztatta el a földi parazitáit és nem sok híján ez a teljes törlést eredményezte volna. Az illumináti és a B’naiB’irth…de a többi „ártalmatlan” szabadkőműves –jezsuita-mormon- (összességében zsidó-cigány) társaság nem csipkeverő szakkör ám) és ugyan egy ideig úgy tűnhetett, hogy jó ötlet egy szűk hibrid körnek ekkora hatalmat adni a kezébe, hogy öljenek, pusztítsanak, hazudjanak és dúljanak minden emberi értéket (melyet mi annak vélünk)…, de ez az az opció nem vezetett a várt eredményre. Illetve az „istenek” egyik típusa ezt is várta, a másik meg most nagyon morcos. De erről tudnotok sem kell.

Amiről kell, arról meg úgy sem vesztek tudomást. Szóval, Izrael felszámolása és a terrorista zsidó „faj” és irányítói likvidálása elkerülhetetlen. Közel –Kelettel ismerkedik most Európa…illetve Európa most ismeri csak fel Jew-rópát, hogy valójában a zsidó-katolikus összeesküvők a muszlim szemitákkal közösben perverz mocskos játékot űztek, űznek az emberekkel. A fenyegetés egyértelmű. Katonai mozgósítás, polgári védelem, sőt maga a polgár is kénytelen a lusta tohonya agyát lassan gondolkodásra használni és kóhn-frontálja magát a tényekkel.

Nem tetszik? nekem igen! Lassan eljön az „én időm” es. Bár lassan, de biztosan ez egyre kevésbé érdekel. Nem kihívás az idióták „mentése”…
Egy pillanat alatt egész Európa bemozdult és rossz szomszédi v-iszonya lett, miközben Ukrajnában háború, Moldávia kész rá…Románia, Bulgária…Jugoszlávia és Csehszlovákia is, de Lengyelország és Nemétország…és gyakorlatilag minden „álnemzeti” cionista, vagy anticionist, vagy liberális, esetleg „nemzeti”, vagy nevezheted bárminek kormányzat egy kottából játszik. A zsidó alakot váltani igyekszik, beolvadni a „nemzetibe” és lesz eztán nacionalista…mint annak idején, Hitler-Siklgruber idejében. De nem változott semmi, ahogy Hitler – Merkel vonal sem, se a judapesti német bevonális emlékmű, vagy Horn Brüsszeli szobra, vagy a képmutatások zöme, mely ugyanolyan hazugság, mint amilyenekhez eddig hozzá voltunk szoktatva, csak nem tudtuk még, hogy az-ok. De mára legyen világos az ok! Ami történik oka és okozói is vannak. Mi vagyunk az okok. De mi vagyunk az okozók is, ki-ki szerény képességei szerint és dimenzió-jártassága alapján kapja meg a besorolását, beosztását.

Mindenki érdeke, hogy a lehető leggyorsabban és legzökkenőmentesebben menjen végbe a változás, mely az „emberiség” szelekcióját illeti. A „menekültek” kérdése valójában zsidó-kérdés. persze nem csak zsidókról van itt szó, hanem az ügynökseregükről, menthetetlen fertőzöttekről, agymosottakról…akiknek „menekülniük kell”, és/vagy színt vallani. Egyiptomban megkezdték a tisztogatás. Kaukázusban és most Szír területen és persze jewrópába terelTEKen is megy az adatbázis –futtatás. Minden szolgálat összejátszik ebben a kérdésben, nincs NATO és nincs Oroszország „ellentét”. Jól előkészített munka zajlik, kölcsönös „kiutasítgatásokkal” és a java csak eztán jön. A jövő hírei zöme Oroszországról fognak szólni. Orbán egyelőre hivatalosan is a jóbiknak megírt program papírformája szerint lépeget Moszkva utasítására, de Európa egészének „üdvére”. Bére valószínűleg az „új” EU rendszer, vagy a V4 tiszteletbeli elnökének szerepe lesz és a bohózat következő fejezetében Vona-Zazrivec fog bohóckodni, mint nemzeti, nemzetszocialista, népnemzeti néppárti fitymaszűkület. A fokozatosság elve a sok barom és a „demokrácia” miatt elengedhetetlen kellék. Lesz kis szükölés, mert a „nemzetegyesítést” és a cigány-zsidó összeesküvőket nekik kell egy táborba passzírozni a sok ostoba magyarral. Ezt fel kell még tupírozni az ide telepítendő „menekült” izraelitákkal, melyből most is van 2 millió, már határokóhn belül és a visszaterelt cigányokkal…miközben Erdély függetlenedik, Felvidék, Délvidék, Kárpátalja és lehet még Őrvidék is vissza lesz rendezve, sőt a Szent Korona égiszére hivatkozva becsatlakozik Horvátország is megent a „Szent Szövetségbe”. Okos alku, ugye? Habsburgok adnak király-purgyét is és a lengyel király ezt jóvá is hagyja, miközben minden oroszok cárja is trónra lép. A lényeg nem is ez, hanem az átrendeződés, mely esélyt ad a normális létre és a bűnösöket (érdemek szerint) el lehet takarítani csendben. Nagy zajt nem csaphatnak, mert az egész rendszer velejéig romlott és nincs nembűnös, megalkuvó gerinctelen sunyi a hivatalokban és a zöld asztalok mellett. Sajnos az össze rendőrt, ügyészt, bírót, politikust sem lehet likvidálni (pedig de szeretném) egy rövid sorozattal, mert a rendszerben t-ERROR keletkezne és zárlatos lenne, ugyanis ez a parazita fogyasztói társadalom nem lenne képes feldolgozni egy ilyen szükségszerű traumát. Igen, a tetvekre, idiótákra is tekintettel kell lenni, hisz ez a szaporító anyag, amely a jövő generációját a tojólyukján keresztül engedi és tán azokból már lehet némileg ember. Két generációnak kell így nagy iramban megjelenni és a minőségből, nem a szapora parazita fajtából, melynek a sokasodásának gyorsan véget kell vetni. Ez nem is lehet titok! A HUN birodalom újra éled, egyelőre tele álhunyóval, de ezen most változtatni nem a mi dolgunk. Az ébresztés nem kívánságműsor. De az, hogy a fajok szét lesznek válogatva, ne legyen kérdés, még akkor sem, ha mára akkora nagynak tűnik a keveredés. Ember-nemember…ilyen egyszerű ez. Aki emberi minőséget ér el, az marad, aki nem az megy a …
Erkölcs és becsület a jelszó és persze újra kell gondolni a vallási mániát is, mely az anya, nő és a férfi, no meg a gyermek fogalmát és szerepét is helyére kell tegye. Isten így akarja. Ha nem, akkor is így lesz!
Nem megyek a részletekbe jobban, az oldalon kin van minden és túl van már magyarázva rég. Ami engem illet már nagyon unom. Nem a változást, chemtrailt…közönyt, hanem az értetlenséget, éretlenséget. Ezt kudarcként élem meg. Végül is a többit is, de minél több kudarc ér, annál szívósabb leszek. Elmehetnék így is szivattyúnak. Változtatnom kell nekem is. Mivel nem lesz „nagy háború”, így a bennem felgyülemlett bosszúvágyat másoknak kell kiélni. Az biztos, hogy nem megyek bele, hogy szabadon elmehessen minden gané, ahová akar, alku fejében! Ha mód lesz rá, nem akarom összemocskolni a kezem sem ezzel a parazita bandával. A lábam is megteszi. De addig is …közben napok teltek el, mert vagy 2 hete kezdtem bele ebbe a rövid semmitmondásba. Be kellene fejezni, de nagyon!


Miközben Európában kitör a kamuháboború, a holokamu…és a gyalázat, minden szépen rendes kerékvágásba fordul. A hulladék összetakarít maga után és elhordja magát. De ezt józan ésszel nem lehet józanul szemlélni! Moszkva rendezi a muszlim világot, felszabadítja Jewrópát a faszista-náci zsidó veszélytől, bankároktól és átveszi a világgazdaságot, csak így csendben. Kína csendestársként, majd egyre hangosabban alátámasztja az „új gazdasági mechanizmust”. Persze sokan meg fognak halni! Remélem! Azt is, hogy személyesen intézhetek el sok férget, vagy ha nem is én magam, de legalábbis közöm lesz a célszemélyek likvidálásához. Ez nem tölt el jó érzéssel. Most, hogy lassan a külföldi munkavállalásnak is vége, vagy nekiállok könyvet írni, vagy elkezdem a csirkeprojektet, magángazdálkodást, vagy kimegyek Dombaszba szétnézni és kicsit felvasaltatom a ráncaimat, vagy mindezt így, ebben a sorrendben. Van még 2-3 év arra, hogy komótosan baxakodjanak egymással és átszervezzék a rendszart, a jóbikos zsidó csürhét is megfuttassák…, mert az istenbarma nép vihogva kívánja saját pusztulását. A népet pedig nem illik kiirtani…pedig nagyon megérett rá (mindegy mi az oka, hogy megmérgezték az elméjét, lelkét…meggyőződésem, hogy a zömnek sem bocsánata, sem lehetősége nincs már ezen változtatni. A „szeretlek Magyarország” projekt és az „érezd magad otthon” baromságok nem nekem valók. Jó ha jön a háború és bármi lesz, az biztos, ölni tudnék zokszó nélkül és nagyon, persze higgadtan és demokratikusan no meg szükségből, hazaszeretetből és ellenvetés nélkül, majd később megbánva és az istenre, vagy mi re rákenve a dolgot, hisz ő akarta ezt, mi meg a kis majmai mit is tehetnénk, ha a nagy szarházi így alakította a dolgait. Persze valahol nevetek az egészen, mert röhejes, szánalmas az összeesküvés-gyakorlat és a társadalomnak nevezett csürhe terelése, „oktatása”, manipulálása., de ha isten lennék, szégyellném a pofámat amiatt, hogy ez a csorda a számlámra ír(t)ható. Ide ez az írásom az utolsó. Folytatás a másik oldalon, odaát, ahol a zigazság is van. Nem akarok már sokat írni. Nincs hozzá huzalmam. Elmúlt. De többen úgy érzik, hogy meg kell osszák a gondolataikat és nektek is kell egy fészek, ahol hitetlenkedhettek, anyázhattok és bánthatjátok egymást. Így itt megtaláltok:
http://www.magyarnemzetikormany.com/piuvb/
Link


Akinek regisztráriós gondja akad, ne szégyellje. Valamiért nem egyszerű, de van akinek sikerül, van, akinek nem. Olvasni így is tud, hozzá meg rég nem szóltok már érdemben, így csak pár aktív tagnak lenne hasznos a bejegyeztetés, hátha gyűjtik a híreket, vagy elmagyarázzák a világ folyását, ahogy eddig is tették, több-kevesebb sikerrel.

Ha valakinek gondja van: dokibubo@gmail.com cím alatt kereshet.

A dolgok paradox logikája szerint most kellene a legjobban egymásra találnotok és végre megegyezni mindenben, de nem lesz így. Nem lehet. A keserű poharat fenékig kell üríteni! Ez mindenkinek a maga játszmája, sorskönyve. De ne higgyétek, hogy itt és most van vége. Igazából el sem kezdődött még. Ne feledjétek, semmi nem az, aminek látszik, s ha mégis, az ebben a világban nem illeszkedő élmény, így szabaduljatok meg az élménytől mihamarabb! Viszlát odaát!

Hogy is mondják arrafelé az idióta jóbikos zsidó körökben? Szebb jövőt? Az igazság ettől sokkal kacifántosabb, mert az egyenest alig értik. Az iszlám menti meg Európát...a zsidó csürhétől!